woensdag 18 november 2015

De vries houtbouw

Beslist de laagste prijzen! Grootste aanbod tuinartikelen. Het grootste online winkelcentrum. Vind tuinartikelen online. Meerdere aanbieders online.

De beste prijzen tuinartikelen. Ruim assortiment tuinartikelen. Alle merken voor de laagste prijs. Maak kennis met De Vries Tuinen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in houtbouw.


Het bouwen van een houten object gaat snel. De materialen zijn op maat voorbereid. Daarbij houden wij ook rekening met hang- en sluitwerk, ramen, deuren, dakgoten en golfplaten.

Meestal is voor houtbouw geen fundering nodig. Heeft u een vraag over onze dienstverlening, over de website, over een offerte of omdat u op deze website niet vindt wat u zoekt? Wij ontwerpen en bouwen exclusieve buitenverblijven waarmee u nog meer van het buitenleven kunt genieten.


Steeds meer klanten willen hun idee duurzaam in hout gerealiseerd zien, passend bij de eigentijdse bouwstijl van hun woonhuis. Alles volgens de geldende bouwvoorschriften , netjes en vakkundig afgewerkt. Houtbouw is de praktische oplossing met veel comfort. De uitstraling is er één van.


Hout is een mooi, natuurlijk materiaal en een plezier om naar te kijken. Bij ons vindt u de vakmensen om uw ideeën in hout uit te voeren. Wij leveren originele oplossingen voor hobby, werk en wonen. De meeste velden worden voor u ingevuld.


U hoeft alleen nog uw gegevens in te vullen en eventuele aanpassingen en of extra wensen aan te geven. Vergeet tot slot niet op de knop Verstuur aanvraag te klikken of te drukken. Een grotere weergave kunt u bekijken door op het te klikken of te drukken.


Wij zijn dé houthandel voor al uw soorten hout, van balkhout tot plaatmateriaal, van onbehandeld tot geïmpregneerd hout, u kunt het allemaal bij ons vinden! In deze privacy policy wordt uitgelegd welke persoonsgegevens verzamend en gebruikt worden en met welk doel. Er zijn verschillende argumenten om voor hout te kiezen.

Er wordt aangeraden deze zorgvuldig door te lezen. Na de tweede wereldoorlog begint opa De Vries een bouw- en timmerbedrijf. Lekker makkelijk van thuis uit! U bent uiteraard ook van harte welkom om uw bouwplannen in hout bij Wiebe de Vries , aan de Harmsmidswei in Kollumerzwaag, in een persoonlijk gesprek voor te leggen. Welkom op de website van H. Het bedrijf is al meer dan jaar ruim bekend in Friesland en daarbuiten.


Vries Hout- en Bouwmaterialen uit Minnertsga. Wianne Brandt, Anna Rozendaal, Sebastiaan van den Bogaard en Bas Martens gaan allen aan de slag met een mooie nieuwe uitdaging die past bij waar zij staan in hun professionele ontwikkeling. Vakantie Gesloten van augustus tot en met augustus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts