donderdag 5 november 2015

Zwembad 1 meter diep

Haal vandaag nog een zwembaden in huis. Geen abonnement, betaal per film. Meer geluksmomentjes buiten! Alleen dit weekend: extra korting op alles. Bezoek de winkel of bestel nu online!


Altijd een verassend aanbod meubels en accessoires.

Bezorging waar en wanneer je wilt. Als u van plan bent om een zwembad te kopen, kunt u ten eerste kiezen of u een inbouwzwembad wilt of juist liever een opzetzwembad. Opzetzwembaden worden bovengronds gebruikt, dus ze staan op de grond. Voor dit type zwembad hoeft u geen diep gat in uw tuin te graven en dat scheelt veel werk.


Rol a meter , mm PVC drukslang FLEX Alternatief voor de normale PVC buis. Eenvoudige verwerking, te verlijmen aan PVC koppelingen of te koppelen met diverse knelkoppelingen. Deze spiraalslang is zeer geschikt voor.


Alle opbouwzwembaden van Intex, Bestway of Interline worden boven de €10- gewoon gratis verzonden!

Daar zit je met een opzet zwembad natuurlijk al snel aan. Bij de grotere opzetzwembaden hebben we een leuke extra. Haal het opzet zwembad zelf op én je mag voor €2- gratis uitzoeken! De luxueus ogende Ultra Frame van Intex is niet alleen een zwembad dat zorgt dat u van een heerlijk verkoelende deuk kunt genieten op een warme dag maar ook nog eens een mooie aanwinst in uw tuin zal zijn. Dit zwembad heeft een extra stevig gegalvaniseerd roestvrij stalen frame waardoor uw zwembad nog stabieler zal staan.


Thermostone PSeenvoudige en snelle methode om een perfect geïsoleerd zwembad te bouwen met mooie en egale. Standaard is het zwembad 1. Eventueel kan het zwembad ook met een andere diepte worden gebouwd. U kunt hierbij denken aan een diepte van 1. Hierdoor ontstaat een kwalitatief zwembad , geschikt voor watertemperaturen tot graden Celsius.


De baden zijn leverbaar in een tweetal standaard diepten ( ,en ,meter ). Dit bad met een diepte van ,meter beschikt over een stalen wand van mm en kan zowel ‘los’ worden opgezet als worden ingegraven. Inhoud berekenen voor een rechthoekig zwembad. Er is een grote keuze aan zwembaden wanneer je een zwembad gaat kopen. Een babybadje of kinderzwembad zijn een perfecte verkoeling voor de kleintjes.


Op zoek naar verkoeling voor de hele familie? Een familiezwembad bestaat in verschillende maten, vormen en soorten.

Met een opblaasbaar zwembad ben je snel klaar voor een duik. Dit loopt uiteraard op bij de opzetzwembaden met frame. De Intex Metal Frame zwembaden zijn voorzien van een stevig metalen frame en zijn zowel in ronde als in rechthoekige versies verkrijgbaar. Handig dus als u te maken hebt met beperkingen qua ruimte in uw tuin. Kijk eenvoudig de nieuwste films thuis via Smart TV, mobiel of game console.


Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment zwembaden. Ultra frame zwembad van intex is een nieuw model zwembad. Bekijk de deals in onze webshop of winkel!


Deepspot’, een oefenparadijs voor duikers, zal het diepste binnenzwembad ter wereld worden. De ligging van het zwembad is mooi landelijk. Vanuit de ligstoelen en vanuit het water heeft u prachtig uitzicht op het landschap, de velden met zonnebloemen en graan.


Inbouw zwembaden zijn ook vaak dieper ( ,meter diep in plaats van ,meter diep ). Het water is op zoutbasis. Een ingebouwd zwembad wordt perfect geïntegreerd in de tuin. Denk bijvoorbeeld aan een terras dat volledig om het zwembad heen aangelegd kan worden en waar je na het zwemmen heerlijk op kan relaxen.


Roestvrij stalen zwembaden zijn de prijs effectieve manier om van een volwaardig zwembad te. Stien’nboer is een camping met overdekt zwembad. Daarnaast zijn er ook een peuter- en kleuterbad. Van opblaasbare kinderzwembaden, opzet zwembaden van Intex of een mooi houten zwembad. Op onze webshop staan alleen baden die u zelf kunt opzetten.


Bij alle zwembaden wordt een uitgebreide handleiding meegeleverd die in eenvoudige stappen uitlegt hoe het zwembad opgezet moet worden. Ieder zwembad heeft een uitlaatventiel waarop een tuinslang aangesloten kan worden om het water uit het zwembad te laten. Ook is ieder zwembad voorzien van een aansluiting voor een filterpomp.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts