dinsdag 10 november 2015

Weber gbs pizzasteen

Coolblue: Alles voor een glimlach. Specialistisch advies nodig? Bekijk ons gehele keukengerei assortiment online. Weber GBS Pizzasteen prijzen vergelijken. Bespaar tot wel via kiesproduct.


De praktische draagbeugel is speciaal ontwikkeld voor een gemakkelijk en veilig gebruik bij het barbecue gourmet systeem.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Na het barbecueën tilt u de handige aluminium bakplaat van de steen om de pizza of traktatie makkelijk van de barbecue naar de tafel te dragen. De pizzasteen is veilig en gemakkelijk te gebruiken dankzij de draagbeugels. Trek in een pizza tijdens het barbecueën?


Ook bak je eenvoudig brood met de pizzasteen. Je legt de pizzasteen gemakkelijk in je Weber barbecue met GBS systeem. Even wachten en het smullen begint.


U kunt de Weber Pizzasteen ook gebruiken voor het bakken van brood. De Pizzasteen wordt geleverd inclusief praktische RVS draagbeugel met handvaten.

Houdt u naast overheerlijk vlees van de barbecue ook van een pizza? Gratis verzending Ook avondbezorging Shop bij fonQ! Met een pizzasteen van Weber maak je gemakkelijk een verse pizza, gewoon op je barbecue.


Het materiaal houdt de warmte goed vast waardoor je een heerlijk knapperige bodem krijgt. Een Weber pizzasteen is ook geschikt voor het afbakken van bijvoorbeeld brood en desserts, en wordt geleverd met een aluminium bakplaat. Bestel Pizzasteen bij fonQ.


Kies uit producten vanaf € 95. Ontdek de meest actuele collectie van Weber bij de Bijenkorf. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Verwijder het ronde inzetstuk, plaats de Pizzasteen erin, en de steen blijft stevig op zijn plaats terwijl uw pizza, brood of dessert ligt te bakken. Weber is niet alleen gespecialiseerd in barbecues maar heeft ook voor iedere handeling de juiste accessoire.


Afmetingen zonder verpakking: 5. Deze barbecue is voorzien van een rooster met een uitneembaar middenstuk. Hierin plaats je het gietijzeren rooster met een diameter van centimeter. Je grilt nu stukken vlees of vis op hoge temperaturen gaar.


Zo behoud je het vleessap en daarmee ook de smaak. Compleet met onder andere een GBS systeemrooster, dekselhouder, geïntegreerde thermometer en ophangmogelijkheden voor uw barbecuegereedschap. Weber heeft voor ieder een ideaal en duurzaam product voor gezellig buiten koken.


Van compacte elektrische barbecue tot zeer complete buitenkeuken.

Zeker wanneer het gaat om de liefhebber van de traditionele kooltjesbarbecue. Ook wanneer u alleen barbecue accessoires wilt kopen heeft Weber zeker wat u nodig heeft. Brood of pizza met beleg – deze pizzasteen met praktische draagbeugel is speciaal ontwikkeld voor een gemakkelijk. Het barbecue seizoen is weer geopend. Het perfecte moment om mijn pizzasteen uit te testen.


In dit artikel vind je een review van de Weber pizzasteen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts