donderdag 12 november 2015

Nijha speeltoestellen

Bespaar tot wel via kiesproduct. Met een niet aflatende drive om meer mensen in beweging te krijgen maken wij ruimte voor beweging in de school, wijk, sportaccommodaties en zorgcentra. Via deze website kunt u toestellen aanbieden en aankopen.


De met zorg ontwikkelde speeltoestellen zijn gemaakt van duurzaam materiaal en zijn bestand tegen alle weersinvloeden. Wil je een uitdagende, veilige speelplaats? De belangrijkste voorwaarde voor een speelplek is dat kinderen er veilig kunnen spelen.


Speeltoestellen - jaar Subject 2. Dat gebeurt op basis van advies en ontwerp tot de complete inrichting van sportaccommodaties en speelplekken. Innovatie is een belangrijke pijler binnen het bedrijf. Plezier in bewegen staat bij ons altijd voorop. Nijha richt zich op bewegen. Nieuw versie obv template CatalogusSpelen 6. TOPspeeltoestellen is de specialist als het gaat om buitenspeelgoed voor openbaar gebruik.


Nijha speeltoestellen

Of het nu gaat om een speeltoestel voor een camping, een. Aanpassingen: Verwijder element - paginanummer links- en rechtsonder op de pagina. Word vandaag gratis lid van LinkedIn. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Grote opkomst bij Gelders SportCongres met thema maatschappelijke opbrengsten van sportevents. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Professionele speeltoestellen van Arkema Speelvoorzieningen BV. De professionele speeltoestellen van Arkema Speelvoorzieningen zijn gegarandeerd duurzaam en van de beste kwaliteit. Ons uitgebreide aanbod is nog steeds groeiende en onze prijzen zijn uiterst concurrerend. Wij leveren speeltoestellen in hout, metaal en RVS. Door de ruimtelijke opstelling kunnen er veel kinderen gelijktijdig spelen.


Valdemping onder speeltoestellen en rubberveiligheidsproducten bekijkt u hier op Valdemping. Kraiburg Relastec Duitsland. Buitenspelen is leuk, maar in alle euforie vergeten kinderen soms hun spullen mee naar huis te nemen. Leverancier én fabrikant van RVS speeltoestellen.


Nijha speeltoestellen

Al meer dan jaar is IJslander de internationale leverancier én fabrikant van RVS speeltoestellen. Dit doen we volgens het Cradle-to-Cradle principe. Wij maken RVS sport- en speeltoestellen die duurzaam, onderhoudsvriendelijk, vandalismebestendig en herbruikbaar zijn. Kiest u voor een pakket van Robiniahout, zachthout of toch metalen toestellen, de keuze is aan u. De actie loopt tot december en geldt alleen voor de afgebeelde artikelen.


Voor deze actie is het ook mogelijk om gebruik te maken van ons lease concept. Of heeft u speeltoestellen die u wilt ruilen met bijvoorbeeld een andere gemeente? De leverancier is hiervoor een samenwerking aangegaan met producent Houtplezier. De nieuwe toestellen zijn vervaardigd uit duurzaam FSC gecertificeerd tropisch hardhout, voorzien van RVS elementen. Bekijk hier ons breed aanbod.


Nijha speeltoestellen

Deze maker van speeltoestellen spoort gemeenten via het ‘Playcycle’-certificaat aan om speeltoestellen na tien jaar weer in te leveren. De gemeente krijgt statiegeld en de toestellen worden hergebruikt. Ben jij op zoek naar sport- en speeltoestellen of sport- en spelmaterialen? Van advies en ontwerp tot de complete inrichting van sportaccommodaties en speelplekken.


Als producent en leverancier van sporttoestellen, speeltoestellen en sport- en spelmaterialen kunnen wij onze klant van A tot Z ondersteunen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts