vrijdag 30 december 2016

Beits steigerhout

Vind beits steigerhout als je nu zoekt. Zoek naar beits steigerhout. Gekleurde of transparante beits.


Naast zijn beschermende functie, wordt beits ook gebruikt om oud of verkleurd hout een nieuwe look te geven. In ons assortiment hebben we zowel transparante als dekkende beits. Bij GAMMA heb je veel keuze.

Ook qua kleuren hebben we een ruim aanbod aan buitenbeitsen. Zo hebben we in ons assortiment dekkende buitenbeitsen, mooie transparante beitsen en varianten in moderne grey wash tinten. Een dekkende beits dringt in het hout door, geeft langdurige bescherming en biedt de mogelijkheid het hout een ander kleurtje te geven.


Deze kleuren komen exact overeen met de diverse types steigerhout die wij in deze kleuren aanbieden. Het is dus altijd handig om een blik erbij te bestellen voor eventueel gezaagde kanten. Onder andere Cetabever Buitenbeits is hiervoor uitstekend geschikt. Voor 21:uur besteld = morgen in huis!


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Steigerhoutbeits wordt ook wel tuinbeits genoemd.

Begin met droog hout, dat stofvrij en vetvrij moet zijn. Vooraf schuren is niet nodig voor de opname en duurzaamhei want wij hebben de meubelen al helemaal geschuurd voor u. Steeds vaker wordt gebruikt steigerhout en ongeschaafd steigerhout gebruikt voor het maken van meubels en woonaccessoires in de tuin en in huis. Beits koop je eenvoudig online bij bol.


Voordeel van beits is, dat je geen grondverf nodig hebt als basis. Wil je starten met de klus? Hieronder vind je een overzicht van alle benodigdheden om te beitsen, een stappenplan en een aantal tips.


Klik dan hier om naar alle beitsen te gaan. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Deze beitsen voor steigerhout dekken in een keer, en zijn aan te brengen met een kwast. Het beschermd het steigerhout tegen weersinvloeden en geeft een leuk kleurtje. Verschillende soorten beits.


Steigerbeits wordt veelal gebruikt voor steigerhout , maar het is ook mogelijk om andere houtsoorten ermee te bewerken. Doordat de beits diep in het hout binnendringt, zorgt het voor optimale bescherming tegen de weersinvloeden. Zo blijft het hout langer mooi en krijgt het een langere levensduur. De beits van Jotun heeft een mooie matte uitstraling en laat het steigerhout goed tot zijn recht komen. De semi dekkende beits dekt niet teveel af van het hout en de structuur en geeft een goede, duurzame bescherming.


De beits heeft een hoge slijstvast en is hierdoor goed geschikt voor vloeren en zitmeubilair wat tegen een stootje moet kunnen. Tip: beits altijd met de nerf mee en haal druppels meteen weg.

Laat het hout na de eerste laag minimaal uur drogen, zodat je het mooiste resultaat bereikt. Je kunt online de beits bestellen die je nodig hebt, zodat je daar thuis in de tuin mee aan de slag kunt. Als je het steigerhout in de winter buiten laat staan is het belangrijk om het hout goed te behandelen. Heb je geen plek in de schuur of garage kun je het beste het steigerhout beitsen of houtolie op aanbrengen. De beits steigerhout wordt geproduceerd volgens de strengste normen en is vrijgesteld van ADR, zodat het zonder zware milieu voorzieningen kan worden opgeslagen.


Onlangs heeft OAF de serie beits steigerhout nieuwe kleuren aan de serie van Grey wash en White wash toegevoegd: Antraciet wash en Black wash steigerhout beits. Voor binnenshuis en voor buitenshuis wordt het steigerhout meestal eerst met een beits of verdunde verf afgewerkt. De meeste houtbeitsen kunnen met een verfspuit aangebracht worden. Voor de whitewash en greywash methodes worden vaak sponzen en doeken gebruikt om het produkt aan te brengen en te verdelen. Deze steigerhout beits is vochtregulerend en bladdert niet en daarom bijzonder geschikt en praktisch voor ruwe open oppervlakken zoals steigerhout.


Moose Färg beits voor steigerhout is ontwikkeld en wordt geproduceerd in Zweden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts