maandag 19 december 2016

Compressie tester benzine

Trailer And Tools Cilinder lekkage tester luxe. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Geld verdienen von Zuhause aus mit Produkttests, Webseitentests und App-Tests.


Compressie tester benzine

Dan kun je meerdere automerken testen. Daarnaast zal een snel-ontluchtingsventiel aanwezig zijn. Het is van belang dat je een duidelijk afleesbare schaalverdeling hebt. Compressiemeter voor benzine online kopen in de webshop Datona.


Met dit praktisch instrument kan de zuigerdruk in. Een compressiemeter is een onmisbaar stukje autogereedschap. De manometer heeft een bereik van - 20bar (- 300psi).


Compressie tester benzine

Deze tester set is geschikt voor het meten van compressieverlies bij auto en motor. Problemen als versleten zuigerveren, verbrande kleppen, versleten klepgeleiders of een kapotte koppakking zijn hiermee eenvoudig op te sporen. Inclusief twee vaste stangen, een flexibele slang en aansluitingen met schroefdraad: M1 M1 Men M18. Meet gemakkelijk de compressie van de auto of motor op met de 8-delige compressiemeter voor benzinemotoren van KTG! In een handomdraai bij u geleverd.


Bij de duurdere varianten zijn er snelkoppeling aansluiting voor adapters aanwezig. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Eenvoudig uit te voeren zuigerdruktesten. Wilt u verder winkelen, bestellen, of onderstaande producten bijbestellen?


Vind testers het nu op Kensaq. Max druk 3PSI 2Atm. Kijk voor meer informatie op onze website.


Bij de verbranding in de motor van bijvoorbeeld een auto is buiten een ontsteking en een lucht brandstof mengsel een compressieslag nodig om de motor draaiende te houden. Gas cylinder compression tester. Technische gegevens van de tm universele compressie test set. Zakje met 1meetkaarten.


Compressie tester benzine

Omschrijving:eenvoudige compressie tester voor benzine motoren. Tweedehands Dé gratis verkoopsite voor Nederland en België! Citroen Peugeot Diesel injector puller. U heeft nog geen producten in uw winkelwagen. Welkom bezoeker, u kunt Inloggen of Een account aanmaken.


COMPRESSIE TESTER BENZINE MOTOREN COMPRESSIETESTERS BENZINE OPTO3CTB. D eze uniek tester set is geschikt voor het meten van compressieverlies. De compressie van een motor loopt terug in de loop der tij waardoor het meten van deze druk een goede indicatie geeft van de toestand van de motor. Belangrijkst is dat de compressie van alle cilinders ongeveer gelijk is, grote onderlinge afwijkingen kunnen wijzen op (aanstaande) motorschade. Unsubscribe from Els Leijgraaf?


Gereedschap Lelysta Een uitgebreide compressie tester voor benzine motoren. Vandaag een compressie test gedaan op mijn Mblok, deze procedure geldt in het algemeen voor alle benzine -motoren. Op de eerste plaats heb je een tester nodig, ik heb er voor een paar tientjes bij de Brezan gekocht.


Veel heb je niet nodig, dus duur hoeft het niet te zijn. Met een dieselmeter zou je dan wel de compressie van een benzinemotor kunnen meten, maar misschien is wel een andere reden. Ze worden in de handel altijd separaat verkocht, ik schrijf dat toe aan dat de compressie van een gemiddelde diesel veel hoger is dan een benzine.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts