vrijdag 16 december 2016

Horeca outlet

Uw complete horeca-inrichting koopt u voordeliger bij Okido BV. Vind horeca meubels als je nu zoekt. Alle merken tuinmeubelen online.


Onze visie is om tegen de scherpste prijs een kwalitatief zeer goed product te leveren. Dé online horeca outlet en partijverkoop voor horeca apparatuur en meubilair.

Bezoek ons in Zwolle en Amsterdam. Bestel online of direct zelf afhalen. Wij hebben naast ons horeca assortiment scherp geprijsde artikelen in de outlet. Dit assortiment bevat showroom artikelen, oude collectie maar ook artikelen welke retour zijn gekomen zonder verpakking. Ook komt het wel eens voor dat er een krasje of deukje zichtbaar is dat tijdens het transport is ontstaan.


Van losse elementen tot complete inventarissen, wij bieden u een eerlijke prijs. Wij kopen uw horeca apparatuur op. Heeft u iets aan te bieden, vult u dan via onderstaand formulier uw gegevens in of stuur uw foto via whatsapp.

Bent u op zoek naar tafelonderstellen voor uw horecabedrijf? U vind hier horeca tafelonderstellen uitgevoerd in verschillende materialen en voor verschillende bladformaten. Net als al onze producten kunt u de hoogste kwaliteit verwachten en versturen wij binnen uur uw bestelling Zonder Verzendkosten. Een uitgebreid assortiment horeca meubilair. Wij voeren een zeer uitgebreid assortiment aan horeca meubilair van gerenomeerde merken én merkloze items.


Ons assortiment omvat diverse soorten tafelbladen in rond en vierkant, tafelonderstellen in vele diverse maten en stijlen. Dit doet u het snelst via ons contactformulier, telefonisch of per e-mail. Uiteraard kunt u het product ook komen bekijken in onze Outlet Showroom. Pal naast de Okido Outlet ligt het pand van onze horecagroothandel en import Project Totaal Okido met ons uitgebreide assortiment vernieuwend en stijlvol horeca - en projectmeubilair. Wij zijn gespecialiseerd in barkrukken en horeca meubilair.


Welkom bij Euroseat, de grootste meubel outlet met gebruikte horecameubilair van Europa. Euroseat is een bedrijf dat nauw samenwerkt met diverse grote importeurs en fabrikanten in Europa. Onze grote en betaalbare voorraad horecastoelen en tafels. In de outlet van HorecaVoordeelshop. De goedkoopste presentatie middelen van Nederland.


Levertijd Voor 15:uur bestel morgen in huis.

Het is echter in een enkel geval mogelijk dat. Gastro Loods heeft een enorm uitgebreid assortiment aan horeca apparatuur tegen messcherpe prijzen. Horeca apparatuur tegen messcherpe prijzen. Van barkoelingen tot RVS meubelen, en van kookapparatuur tot vaatwassers.


Al ons horeca apparatuur is van zeer hoge kwaliteit en van gerenomeerde merken. Online horeca apparatuur, koelingen, meubilair en rvs! Vast assortiment, vaste lage prijzen, tot jaar garantie!


Direct uit voorraad en snelle levering.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts