maandag 26 december 2016

Steigerhout leiden

Afhalen of laten bezorgen. PontMeyer is dé leverancier voor hout, plaat, bouwmaterialen en gereedschappen. Trespa Bevestigingsmateriaal. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.

Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Wij leveren door de gehele Benelux tegen scherpe tarieven. Online bestellen in onze webshop!


Meer dan 3modellen Snelle levering Op maat gemaakt. Familiebedrijf Noordman Hout is een groothandel in hout- en bouwproducten. Steigerhout Leiden en omgeving.

Vanuit vestigingen in Leiden leveren wij al meer dan 1jaar onder meer aan de aannemerij, timmerfabrieken, klusbedrijven en ZZP’ers, voornamelijk in de regio Zuid-Holland. Direct online samenstellen en bestellen. De meubelen worden door ons behandeld met olie of beits. Jongeneel heeft vestigingen door het hele land. Alle meubel bouwpakketten zijn van steigerhout.


Zoekt u een leuk tuinmeubel of meubels voor. Voordelig gedroog steigerhout kopen? Nieuw steigerhout is onbehandeld vuren hout, dit is de oorspronkelijke houtsoort.


Neemt niet weg dat het gewoon hetzelfde is! Goedkoop steigerhout Leiden. Bent u op zoek naar mooie goedkope steigerhouten planken en u woont is Leiden dan regelen wij dat het steigerhout bij u wordt bezorgd. Alle steigerplanken en steigermeubels worden op maat gezaagd en gemaakt, eventueel in de gewenste kleur afgewerkt, gebundeld of op een pallet gepakt en bij u in Leiden netjes aan.


Bestel online bij PontMeyer. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Gratis bezorgd vanaf €450.

Wil je de binnenkant van je huis een modern tintje geven dan is het een idee om steigerhout te gebruiken. Maar ook vergrijsd steigerhout of planken die wit voorbehandeld zijn. Zo heb je binnen een handomdraai al het steigerhout voor je project bij elkaar. Let ook op onze steigerhout aanbieding.


Wilt u uw eigen steigerhout leiden meubels op maat laten ontwerpen? Wij maken uw steigerhout leiden meubel op maat naar uw wensen en persoonlijke specificaties. Al onze steigerhout leiden meubels worden grondig geschuur zijn splinter vrij en afgewerkt met. Klik hier voor de levertijd Login voor prijzen.


Meubels van steigerhout passen heel goed in de woonstijlen van nu, maar geven ook een prachtige oppepper aan je tuin of veranda. In onze webshop bieden wij een grote verscheidenheid aan steigerhouten meubelen. Van een steigerhouten tafel tot kast of steigerhouten be wij helpen je er graag mee. Wist je dat we ook een prachtige collectie steigerhouten tuinmeubelen en industriële tafels met steigerhout hebben?


Heb je speciale wensen, dan kun je altijd een offerte opvragen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts