maandag 5 december 2016

Coniferen kwekerij drenthe

Haagplanten, zo bij u thuisbezorgd. Binnen werkdagen geleverd. De Haag niet zelf planten? Niet geheel duidelijk welke haag? Vraag gerust een offerte aan.

Levensboom voor veel privacy. Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen. Dus bent u op zoek naar vaste planten, struiken, siergras, fruit en kruidenplanten of andere buitenplanten? Hier kunt u kiezen om de coniferen op te halen of bij u thuis te laten bezorgen. Dit gebeurt altijd binnen enkele dagen waardoor u snel uw nieuwe coniferen kunt planten.


Na het planten van coniferen uit Drenthe veel water geven. Hierdoor kan de conifeer schade oplopen.

Met een jaarlijkse snoeibeurt heeft u binnen een paar seizoenen een dichte haag. Helemaal op de maat die u hebben wilt. Bestel uw coniferen en wij zorgen voor een correcte afhandeling en levering in Drenthe.


Wilt u de coniferen graag zien en zelf uitzoeken? Natuurlijk bent u ook altijd welkom op de kwekerij. Weet u ons nog niet te vinden, maak dan gebruik van de volgende routebeschrijving.


Prachtige coniferen kopen direct bij de kwekerij. Online uw coniferen bestellen, voordelig en van top kwaliteit. Ze worden vaak gebruikt als afscheiding voor bijvoorbeeld uw erf of tuin. Het onderhoud van de conifeer. Ook kweken wij veel soorten haagplanten op de kwekerij zoals : beukenhaag, meidoorn, liguster, haagbeuk en andere haagplanten.


Omdat wij deze bomen zelf kweken in onze boomkwekerij in Drenthe kunnen wij deze bomen tegen een goede kwaliteit en een scherpe prijs aanbieden. Heeft u hulp nodig bij het uitzoeken van uw bomen? Wij kweken planten die zowel aangewend kunnen worden in winkeliers en hoveniers sector. Uiteraard vele malen goedkoper dan bij een tuincentrum.


Wij hebben als kwekerij ruim jaar ervaring in het kweken van.

De voordelen van een eigen kwekerij. Onze kwekerij ligt achterop het tuincentrum voor het bos. Ook planten we het graag voor u in. U kunt de planten uitzoeken en bestellen.


Eelde is gelegen tussen de plaatsen Groningen en Assen. Op onze website kunt U alles lezen over de vaste planten die wij telen en verkopen. Momenteel telen wij tussen de 3en 3soorten vaste planten, waarvan het grootste gedeelte in pot. Bij kwekerij Deinum uit Wijckel, Frieslan vindt u maar liefst hectare coniferen , heesters en laanbomen.


Kwekerijbedrijven (algemeen). Bomen kopen bij onze boomkwekerij. De Ilex crenata Dark Green ofwel Japanse Hulst kunt u uitstekend gebruiken als lage haagplant.


Bekijk het hele Assortiment Particulieren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts