zondag 4 december 2016

Elector bloedluis

Elector bloedluis

Bekijk uw resultaten bloedluis bij teoma. Het verschil met dit middel en de anderen is dat het veilig is voor gebruik en daarom gemakkelijker en tevens goed te combineren met Neporex, dat tegen larven werkt. De eieren blijven geschikt voor consumptie. Het middel heeft ook een Europese toelating voor gebruik in de biologische sector. Of het om voorkomen of het bestrijden van een uitbraak gaat, u kunt hier alles vinden.


Het middel werkt in op het zenuwstelsel van de bloedluis , vertoont geen kruisresistentie met ander bloedluismiddelen en is minder toxisch voor het milieu en niet-doeldieren. Alles is op voorraad en de verzending is super snel! Diatomeeënaarde werkt preventief tegen bloedluis. Door diatomeeënaarde te verspreiden in het kippenhok doodt je niet alleen de aanwezige bloedluizen, maar voorkom je ze ook. Bloedluis verstopt zich in de naden en kieren van het kippenhok, daarom verspreid je juist op deze plekken een laagje diatomeeënaarde.


Elanco Animal Health levert een uitgebreide reeks producten en kennisdiensten om de diergezondheid en de productie van dieren in meer dan landen wereldwijd te. Bloedluis bestrijden met onze producten tegen bloedluis is erg eenvoudig. Heb dit product verleden jaar gekocht tesamen met de legkippen gekocht bij redeenlegkip. Sinds ik behandel met Avimite geen last meer met bloedluis met als gevolg springlevende kippetjes gelukkig maar want die beestjes wil je echt niet in huis.


Wat voor mij belangrijk is dat het geen kwaad kan voor de eitjes en biologisch is. Bij een aantasting is snel handelen de boodschap. Het is immers geen eerlijke strijd wanneer bloedluis reeds massaal aanwezig is!


Leg een stukje karton in of bij het legnest van de kippen. Lekker wroeten in de aarde en s`nachts een groot nachthok met stro, en houtsnippers op de bodem. Bloedluizen zullen dit stukje karton overdag als schuilplaats gebruiken. Regelmatig een vitaminenkuur van een paar dagen en regelmatig ontwormen. Elke dag vers groenvoer en we hebben gezonde en leuke dieren.


Elector bloedluis

Nu voor het eerst een probleem met ongedierte! Na de zeer natte periode en ineens superwarm BLOEDLUIS ! Start met zoeken bij Visymo. Het heeft een lange nawerking en. Verzendkosten België en Duitsland tot 30kg €95. Voorkom bloedluis bij je kippen.


Op Landleven lees je verschillende tips om te voorkomen dat je kippen bloedluis krijgen. De vogel-luismijt, bloedluis of rode vogelmijt (Dermanyssus gallinae) is een ectoparasiet van vogels. De mijt komt onder meer voor bij pluimvee, waardoor de schade die de mijt oplevert voor de mens economisch van belang is.


Elector bloedluis

De mijt is ongeveer mm lang. Na het volzuigen met bloed is de luis rood van kleur. Elector Bloedluis Vergelijken. Overzicht bestrijdingsmiddelen tegen bloedluis. Het had niet veel gescheeld of alle middelen tegen bloedluis waren verboden.


Gelukkig zag de regering op tijd in dat dit niet de bedoeling was. Hieronder vindt u een overzicht. Nota bene: De toelatingen worden verstrekt door het CTGB.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts