vrijdag 2 december 2016

Slang transparant

De PVC slangen van Rubbermagazijn zijn bestand tegen zowel warme als koude temperaturen. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Rubbermagazijn biedt transparante pvc slangen , deze slangen worden veelvuldig toegepast in de industrie, medische toepassingen, aquaria, modelbouw en zijn tevens geschikt voor voedseltoepassingen.


Deze transparante pvc slang is zelfs geschikt voor onder andere vloeibare levensmiddelen. De uitermate hoge kwaliteit slang maakt deze dan ook geschikt voor zeer diverse toepassingen, denk aan aquaria, modelbouw, laboratoria maar uiteraard ook voor de voedselverwerkende industrie. Deze siliconen slang wordt geleverd als los product, dus zónder mondstuk en slang aansluiting!

Dit product is dan ook perfect geschikt als je je slang helemaal zelf wilt samenstellen uit losse onderdelen! Siliconen slangen worden steeds populairder onder shisha rokers. Transparante slang van meter. Zeer transparante slang 4mm tot 60mm. Alfaflex Cristal doorzichtige slang , transparante slang , voedingsmiddelen kwaliteit.


Tevens kan de slangwaterpas binnenshuis in verschillende vertrekken worden gebruikt. De 20meter lange slangwaterpas is gemaakt van transparant kunststof, zodat het waterniveau kan worden afgelezen. Door de slang met water te vullen is het niveau, dat als referentie dient, aan beide zijden af te lezen.

Hoortoestel slang transparant. Deze hoorslang gaat lang mee en is speciaal geschikt voor gehoorapparaten met oorstukjes. Lees de volledige product beschrijving. Vervang tijdig uw hoorslang, de verbinding tussen het oorstukje en het hoorapparaat.


PVC Slang transparant - 1meter nodig? Hier vind u ons aanbod van transparante silicone slangen. Koop boerenslim in bij Amacoo. Deze kunnen worden toegepast voor drukloze applicaties.


De eigenschap van de doorzichtige silicone slangen is dat deze zeer flexibel zijn en een lange levensduur hebben. Deze heldere silicone slangen hebben tevens het voordeel dat u de vloeistof kunt zien als deze nog in de slang. Doordat de binnen- en buitenkant glad afgewerkt is, is het mogelijk het product goed te reinigen. Doormiddel van een enorm assortiment aan slangen heeft Slangenboer. Zo leveren wij de volgende slangen direct uit voorraad: Lucht- en waterslangen, zuig-persslangen, afzuigslangen, slijtvaste slangen , hydrauliekslangen, levensmiddelenslangen, chemieslangen en stofzuigerslangen.


De dikte van de wand is 8mm. Slang , siliconen diameter 10mm binnen, mm buiten. De slang is transparant , soepel en rekbaar. Misschien een product voor een niet alledaagse toepassing.

Dit transparante dier vind je niet in de lucht maar in de zee. De Cranchiidae is namelijk een doorzichtige kwal die redelijk diep in de oceaan zwemt. Er zijn maar liefst zestig verschillende soorten die er allemaal net iets anders uitzien. Een opvallend kunstje van deze dieren is dat ze bioluminescerend zijn.


Een PVC slang is binnen veel sectoren onmisbaar. Zo is een PVC slang geschikt voor toepassingen in de industrie, medische toepassingen, aquaria en modelbouw. Maar ook de voedingsindustrie is geholpen met een PVC slang.


Het grote voordeel van dit veelzijdige materiaal is dat het temperatuurbereik erg groot is. Bekijk nu direct het assortiment en profiteer van scherpe prijzen. Vandaag besteld is morgen in huis.


Mooie Europese kwaliteit voor Laboratorium, Aquarium en Farmaceutische industrie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts