maandag 19 december 2016

Opiumtafel teak

Meer dan 2teakhouten meubels! Teakhouten meubels al vanaf € 79. Zoek naar ronde tafel uitschuifbaar op de nieuwe KensaQ. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Verkrijgbaar in onbehandeld teak en koloniaal gekleurd teak.

Ook is het mogelijk om de tafel naar wens op kleur te maken. Het blad van de opiumtafel is gemaakt van fineer. De poten en de buitenkant van het blad zijn wel massief.


Een opiumtafel in teak hout staat prachtig in een huis met natuurlijke elementen en Scandinavische invloeden. Maar een salontafel van teak hout doet het ook goed in een modern en strak interieur. Maak de salontafel stoer in combinatie met leer of strakke vormen.


Zo blijft jouw opiumtafel echt een uniek stuk in huis!

Bekijk alles met opiumtafel ! Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Deze unieke salontafel is gemaakt van massief teak - en mangohout met een transparante harsdecoratie.


Hij straalt een rustieke charme uit en is een echte blikvanger. Het ronde tafelblad is een veilige en stabiele ondergrond om uw drankjes, vazen, fruitschalen of decoratieve objecten op te plaatsen. De salontafel kan tevens gebruikt worden als.


Opiumtafel teak visgraat met rvs poot. Nice living, de voordelige online shop voor al uw landelijke industriele vintage en teak meubels. Een compleet interieur shop je bij nice living. Opium tafeltjes geven een bijzondere oosterse sfeer. De tafeltjes worden gekenmerkt door de gebogen pootjes.


Maak een afspraak om ons magazijn te bezoeken voor al onze opium salontafels. Originele opiumtafels in vele maten. Zowel vierkant als rechthoekig te verkrijgen.

TEAK MEUBELEN GROOTHANDEL NEDERLAND DE GROOTSTE EN GOEDKOOPSTE VERDELER VAN TEAKMEUBELEN. Dankzij deze eigenschappen past een teakhouten salontafel in elk interieur. Een teak salontafel past ook bij uw inrichting!


Bij Indoteak vindt u een groot assortiment teak salontafels. Teak salontafel in elke vorm. Van ronde, tot vierkante, tot rechthoekige modellen. Een leuke opium salontafel, gemaakt van recycling teak hout. Leuk met onze teak tvmeubels!


Onze volledige collectie tafels, kasten, badkamermeubels en stoelen vind je nu ook in onze webshop. Opium salontafel teak vierkant Lavis Reo. Een stijlvolle salontafel van teakhout, geïnspireerd door de opiumtafels van het oude Azië waaraan pure opium werd gerookt als genotsmiddel of medicijn.


Het gerecyclede teakhout is afkomstig uit Indonesië waarmee het Aziatische karakter van deze stijlvolle, vierkante tafel compleet is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts