donderdag 1 december 2016

Gloria drukspuit prima 5

Vergelijk voor de laagste prijs. Bespaar tot wel via kiesproduct. De Prima is perfect voor plantenverzorging in kleine en middelgrote tuinen. Boerenbond heeft een ruim assortiment van het merk Gloria.


Gloria drukspuit prima 5

Met een capaciteit van liter en een maximale. Bekijk hier alle producten van het merk Gloria. We hebben drukspuiten, fijnsproeiers en onderdelen van Gloria. Mede door de speciale afdichtingen is dit type geschikt voor het vernevelen van gewasbeschermingsmiddelen op basis van zuren.


Het sproeibeeld is verstelbaar en heeft een messing sproeidop en. De prima druksproeier is ook verkrijgbaar in de uitvoeringen: Comfort en Easypump. Deze drukspuit heeft een zeer sterke kunststof tank en is door de NBR afdichtingen geschikt voor gebruik van verdunde zure en ontvettende middelen. Extra comfortabel door meter spiraalslang Door NRB afdichtingen bestand tegen chemicaliën (mits verdund) Met handige compressoraansluiting Sterke liter vultank Max.


Door de vulinhoud van liter en de maximale werkdruk van bar zorgt het voor optimale resultaten. Verder is de drukspuit ook gebruiksvriendelijk door de. Bakker voor uw Tuingereedschap, Kunstplanten, Tuinaccessoires en meer! Vergroot uw tuinierplezier met de Tuinaccessoires van Bakker.


Het model is uitgerust met een geïntegreerd veiligheidsventiel en is gemakkelijk transporteerbaar met de meegeleverde schouderriem. Wees de eerste die een review schrijft. De GLORIA prima Comfort, de betrouwbare druksproeier met extra comfort en flexibiliteit. Net als de prima is ook de PLUS-unit uitgerust met een krachtige drukpomp die een werkdruk van maximaal bar opbouwt.


Gloria Membraam Voor Prima 5T (Nieuw Model). GLORIA raadt aan om alleen goedgekeurde en gebruiksklare azijnzuuroplossingen en pesticiden met de prima PLUS toe te passen. Bovendien mogen deze pesticiden alleen worden gebruikt met de drukspuit op land-, bos- of. Vandaag voor 17:bestel morgen in huis! Binnen ons drukspuiten programma is het de absolute bestseller.


Bestel nu op Tuinier-winkel. Ook bij de Profi`s is hij zeer geliefd! De kunstof tank heeft een vulinhoud van liter en een max. Helaas wordt er door een groot aantal consumenten ook schoonmaakazijn gebruikt. Werkt met een druk van bar, beschikt over een manometer, overdrukventiel en vultrechter.


Door de draagriem is de drukspuit met een inhoud van liter gemakkelijk mee te nemen. GLORIA Kunststof drukspuit Prima comfort liter Een gebruiksvriendelijke en comfortabele drukspuit met spiraalslang en compressoraansluting. De spuit is voorzien van een stevige knijpkraan, een drukmeter met veiligheids- en afblaasventiel, een vultrechter, een messing spuitstok met verstelbare sproeier, een grote pomp en een draagriem. De drukspuit prima van gloria is heel praktisch en veelzijdig.


De sterke kunststof tank heeft een inhoud van liter en heeft een maximale werkdruk van bar. Praktisch en veelzijdig is deze drukspuit in iedere tuin het perfecte gereedschap voor zorgvuldig onderhoud van tuin, gazon, bestrating en meer. De bestseller van het GLORIA -assortiment - nu als liter-versie bijzonder compact en licht en met alle functies en uitrustingskenmerken van de grote broer prima 5. A-merken voor scherpe prijzen met snelle bezorging. Wat wenst een professional zich nog meer?


Gloria drukspuit prima 5

De kunststof tank heeft een vulinhoud van liter en een max. De productervaringen van dit artikel worden verzameld en hier getoond als review. Deze reviews worden gemaakt door échte gebruikers van dit artikel, die dit in het verleden hebben aangeschaft bij De Boer Drachten.


Lees hier de ervaringen van andere klanten over dit artikel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts