maandag 5 december 2016

Big green egg met tafel

Specialistisch advies nodig? Zoek naar green big egg op de nieuwe KensaQ. Geniet van uw vakantie naar Canarische Eilanden, wij verzorgen de rest. Steigerhouten tafels in diverse maten voor nog meer kookplezier!


Big Green Egg Large met tafel steigerhout maakt van jou Big Green Egg échte buitenkeuken.

Daarnaast geeft het een extra uitstraling aan je tuin. Garantie Op de basisonderdelen zit natuurlijk garantie, maar iedere garantie kent natuurlijk enkele restricties. Het kan dus voorkomen dat u toch een nieuw onderdeel nodig heeft. Door de vier stevige zwenkwielen is de tafel gemakkelijk verrijdbaar, twee wielen zijn geremd.


Een werktafel zorgt voor nog meer comfort en gebruiksgemak tijdens het barbecuen. Koop nú Tafels in onze Webshop of de Bouwmarkt! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.

Verfraaien van uw huis met Tafels. Ruim assortiment online bestellen! De gunstige eigenschappen, duurzaamheid en sterkte zorgen ervoor dat Douglashout zeer geschikt is voor tuinmeubelen. Het is speciaal ontworpen om je EGG te ondersteunen en je tafel , kookeiland of zelfgebouwde buitenkeuken tegen de vrijkomende hitte te beschermen.


Bijkomend voordeel: met het Table Nest krijg je ook geen schroeiplekken op je tafel. De planken worden eerst verlijmd waarna we de tafel in elkaar zetten met stevige bouten. Ook andere afmetingen verkrijgbaar. Maatwerk buitenkeukens met barbeque en big green egg gemaakt van western red ceder.


Werk de tafel zo netjes mogelijk af. Dat doe je door vakkundig aan de slag te gaan met de middelen die je hebt. De tafels worden gemaakt van duurzaam hout dat perfect samenkomt met uw Big Green Egg. Deze verrijdbare buitenkeuken van beton is een riante buitenkeuken met inklapbare hardhouten zijtafels.


Ook is het mogelijk om een dichte bovenkant te bestellen voor wanneer er een barbecue bovenop gezet moet worden. Mooie zware kwaliteit met PVC coating aan de binnenzijde. Boek Big Sur nu op Travelstore.

Hij is lekker groot en er zijn vele handige en leuke accessoires beschikbaar voor de large! Standaard worden BBQ’s via palletvracht met een externe transporteur geleverd. Bij sommige BBQ’s hebben we speciale acties zoals een gemonteerde levering bij de Big Green Egg.


En om daar vervolgens vieze handen van te krijgen? Ook daar hebben wij speciale bbq accessoires voor. Met de Grill Gripper grijpt u het rooster eenvoudig, ook al is deze nog heet. En dat geeft je genoeg ruimte om voor tot personen te koken. Direct op tafel als je dat wil, want met een hoogte van centimeter is de MiniMax een ideaal tafelmodel EGG.


Of je nu net met EGGen bent begonnen of als je last minute iets lekkers op je EGG wilt maken. Gratis thuisbezorgd vanaf € 30. Met deze simpele en lekkere BBQ recepten kun je direct aan de slag.


Het niveau is voor basiskoks, de smaak is voor gevorderden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts