vrijdag 23 december 2016

Planten herkennen

Hét online tuincentrum met meer dan 10. Planten zie onze aanbiedingen! Vergelijk hier aanbiedingen. Bloemen en andere planten herkennen. Deze pagina’s vindt u snel en gemakkelijk helpen om planten en bloemen te bepalen door middel van foto’s.


Dit wordt het beste bereikt door de kleur en de vorm van de bloem. In de rechterkolom kunt u ook niet-bloeiende planten , vinden door gewoonte of het leven gebied. Identificeer ogenblikkelijk allerlei soorten planten : bloemen, bomen, vetplanten, paddenstoelen, cactussen en nog veel meer!


Bladeren herkennen is een project van Frau-Doktor. Deze site gebruikt cookies om verkeer te analyseren en om advertenties te meten. Als u gebruik maken van de website gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.


Verder geef ik globaal aan waar de plant voorkomt. Wil je exact weten in welke gebieden een plant groeit, kijk dan op soortenbank. Hiermee kun je terug en verder bladeren, op volgorde van wetenschappelijke naam. Bij enkele andere soorten ging de app de mist in, maar toch, geen onaardige score. De muziekwereld kent het fenomeen al langer: de succesvolle app Shazam herkent bijna feilloos al je favoriete nummers waarvan je de titel of de naam van de artiest even bent vergeten of informeert je over wie dat lekkere liedje op de radio, dat je nog wel eens een keer zelf wilt opzoeken, zingt.


Wilde planten toepassen in je tuin. Klik hier voor een lijst met wilde planten (met uitgebreide informatie) die je zou kunnen toepassen in een tuin! Natuurlijk is de lijst niet compleet. Er zijn ongetwijfeld nog veel meer planten die je prima kunt aanplanten in je tuin.


Mogelijk wordt de lijst in de toekomst nog verder uitgebreid. Herkennen van onbekende planten. Ruime keuze planten op beslist. Vele planten zijn estetisch zeer kleurrijk en sierlijk, maar vaak beseft men niet dat er achter die prachtige plant ook een giftige plant kan steken.


Het innemen van enkele gram of druppels van bessen of delen van de bloem kan al voldoende zijn om ernstige vergiftiging op te lopen met soms fatale gevolgen nadien. Bij echt agressieve vormen is het eigenlijk gewoon het beste om de hele plant weg te halen en de grond te vervangen. Verder kun je ook proberen insecten zo veel mogelijk uit je tuin te weren, omdat deze de schimmels makkelijk overbrengen op andere planten. Hopelijk is plantenziekten herkennen en bestrijden je nu een stukje makkelijker gemaakt!


Planten herkennen

Na verloop van tijd gaat u de bloemen en planten vanzelf herkennen en kunt u pronken met de opgedane kennis. Nu is er weer iets nieuws: een app die aan de hand van een foto van een onbekende plant je vertelt om welk gewas het gaat. West-Europese planten herkennen. De juiste benaming kennen van planten is belangrijk, dat weten we natuurlijk.


Maar hoe onthoud je al die lange, vaak ingewikkelde. Handige app voor het herkennen van planten en bloemen uit de hele wereld. Alle planten moet je kunnen herkennen tijdens de plantentoets. Welke dat zijn wordt in April bekend gemaakt.


Planten herkennen

Hoe je een herbarium moet maken staat op deze website.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts