donderdag 15 december 2016

Zwemmen waterthor

Zwemmen waterthor

In zwembad de Waterthor kunt u vrij zwemmen en meedoen aan zwemactiviteiten. Zwempas voor zwemmers van jaar en ouder. Op vrijdag december is zwembad de Waterthor gesloten in verband met een studiedag. Kijk hier voor de openingstijden in onze andere zwembaden.


Zwemmen waterthor

Je kunt bij ons voor zwemles terecht vanaf de leeftijd van maanden. Zwembad de Waterthor in Den Haag heeft drie verschillende baden, zodat het hele gezin er kan zwemmen. Naast het wedstrijdba heeft de Waterthor ook een peuterbad en een instructiebad.


En het zwembad is grotendeels gedurende het jaar open. In dit zwembad worden zwemlessen gegeven, maar ook verschillende activiteiten. Waterpolo is een teamsport en wordt gespeeld door meisjes en jongens vanaf jaar. Je leert niet alleen heel hard zwemmen , maar vooral balvaardigheid is belangrijk.


De bedoeling is om een bal zo vaak mogelijk in het doel van de tegenpartij te werpen. Zie de website voor exacte tijden. Prijs Maandabonnement € 18 te koop aan de kassa van het zwembad (verlengen kan wel online). Met Ooievaarspas is zwemles voor jeugd gratis.


Kom zwemmen in Den Haag bij zwemvereniging CWP. Zwemles in groepen of prive, waterpolo en zwemles voor ouderen door heel Den Haag. Onze opgeleide instructeurs helpen. Bij zwembad de Waterthor in Den Haag kan je elke zaterdag meedoen met ouder- en kindzwemmen.


Het water is dan extra verwarmd en tijdens deze lessen doe je samen met je baby of peuter leuke oefeningen in het water. Lees alles over zwemles in de Haagse zwembaden. CWP zwemt in meer dan acht zwembaden in Den Haag, waaronder het Zuiderpark, de Blinkerd en de Waterthor.


Ouder-kindzwemmen elke zaterdag tussen 9. Uit ervaring blijkt dat de kinderen het fantastisch vinden als hun vader of moeder ook zwemmen tijdens hun zwemles. Tot slot nodig ik u uit om deze website van ZVSB verder te bekijken. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd bellen (zie contact). Of kom gewoon langs bij het Zwembad De Waterthor.


Zwemmen waterthor

Niet alleen kinderen kunnen leren zwemmen , maar ook volwassenen kunnen bij ons terecht. In het kader van een Leven Lang Zwemmen bieden wij naast zwemlessen ook een diversiteit aan zwemvaardigheden, o. Daarnaast is er ook de mogelijkheid voor trimzwemmen. Elementair zwemmen en Zwem ABC. Bij de HVRB kun je op vijfjarige leeftijd beginnen zwemmen in een vertrouwelijke sfeer waarbij veiligheid voorop staat. De eerste slagen leren de kinderen in de ondiepe baden.


Vervolgens leren zij de zwemslagen in baden. In bad ligt de nadruk op de watergewenning en het aanleren van drijven op de buik en de rug. De afdeling ABC-diploma zwemmen leert kinderen van jaar en ouder met een lichamelijke beperking zwemmen. Dat de kinderen in een groep kunnen functioneren, is een belangrijke voorwaarde om bij ons te mogen beginnen.


Ons doel is om kinderen binnen drie jaar minimaal het “op weg naar A diploma” te laten halen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts