maandag 26 december 2016

Muurplaat 15mm

Dit bespaart een heleboel tijd. Met behulp van de knelkoppeling kan een gas- en waterdichte werking worden verkregen. Dit product is zowel toepasbaar op metalen als kunststof buizen. Met de Plieger messing muurplaat laag kun je de overgang vormen tussen de leiding en een kraan die aan de wand wordt bev.


Om zeker te zijn van de juiste afstand voor het monteren van een douche- of badkraan voor inbouwmontage, is het mogelijk om een montagebeugel in de muur te plaatsen. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Deskundig advies en snelle levering. De knelfitting heeft een hoek van graden, waardoor je een bocht creëert in je leidingwerk.


Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is. Technische informatie: Artikelnummer. Het Hep2O leidingsysteem combineert de zeer flexibele PB buizen met handige push-fit fittingen.


Muurplaat 15mm

Met dit systeem leg je zeer snel en gemakkelijk een heet- en koudwaterleidingsysteem (tapwater en cv) aan. Dankzij de volle doorlaat van de fitting kent het Hep2O systeem weinig stromingsweerstand. Een muurplaat vormt de overgang tussen de leiding en een kraan die aan de wand wordt bevestigd. Indien de leiding buiten de muur loopt dan gebruikt u een opbouw muurplaat. Deze bestaan ook in een versie met knelkoppeling.


Als de leidingen in de muur zijn weggewerkt kunt u een inbouw muurplaat gebruiken. Deze heeft altijd een soldeeraansluiting. Dubbele muurplaat hart-op-hart 150mm voor plaatsing van douche- of badmengkranen met een hart-op-hart afstand van 15cm. Brutoprijs: € Compleet assortiment. Bestelbaar Toon vestigingsvoorraad € incl.


Muurplaat 15mm

Gratis verzonden boven €100. Messing muurplaat Merk: Wavin. Kogelkraan Knel met Hendel, 15mm Knel. Dus niet eerst een stukje leiding langs de buitenmuur naar een muurplaat met zij-aansluiting.


Muurplaat , VSH Knelkoppeling, muurplaat. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u om verder te shoppen op onze Belgische webwinkel. De muurplaten hebben een geweldige prijskwaliteitsverhouding en is een afgeplat en stevig sleutelvlak. Dit voor meer houvast tijdens het monteren. Voorzien van wartel en knelring.


Muurplaat 15mm

Doordat het 22cm breed is, valt het altijd over de muurplaat. Aan het paneel zitten twee aansluitslangen die eenvoudig op de muurplaat zijn aan te sluiten. Bent u de standaard douchekop zat en wilt u kunnen genieten van ee.


Knie 90º met muurplaat : Een knie 90° met muurplaat is exact hetzelfde als een normale knie 90° koppeling, maar dan met een bevestiging voor aan een muur. Bij elke online bestelling gratis vuurwerk! Voor het aansluiten van kranen op koper buis. Deel uw product ervaring en plaats een review.


Op zoek naar een muurplaat van VSH of Bonfix? De messing muurplaat hoog model, inwendig capillair x binnendraad is geschikt voor drinkwaterleiding én cv-leiding. Hierdoor zijn ze ook voor een koperen gasleiding te gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts