vrijdag 16 december 2016

Grandcasa blokhut

Grandcasa blokhut

Tot korting op het grootste assortiment blokhutten van Nederland. Hoge kwaliteit en scherpe prijzen. Shop direct grandcasa blokhutten online. Beslist de laagste prijzen. Duizenden blokhutten nu inclusief eerste aankoop korting zeer scherp geprijsd!


Zoekt u een blokhut met een zadeldak met een zeer scherpe nokhoek in de Engelse stijl dan is de Cottage serie wat voor u. Een zeer bekende blokhut uit die serie is de Montserrat. Net weer even iets anders! Kiest u voor een geïmpregneerde blokhut , blokhut met veranda, of gaat u uw constructie zelf schilderen? Dit betekent dat u de blokhut na levering direct kunt monteren, en direct kunt gebruiken.


Het is echter wel van belang dat uw blokhut voldoende behandeld wordt, ook na montage. Deze maatwerk blokhut type Sambeek is afgebeeld met een wolfskap, drie dubbele deuren, een enkele deur, een vleugelraam en een uitzetraam voorzien van dubbel glas. Typisch Engelse heritage blokhut met bijhorend wolfskap.


Mooie, ruime 2-delige blokhut. Standaard worden er dakshingles geleverd bij dit model. Een robuuste plattelands stijl in combinatie met hoogwaardige afwerking. Ervaar de sfeer met de uitvoering in Wolfsdak en dakhelling van 42˚.


Optioneel is de eikenhouten afwerking van luifels en patio’s. Deze blokhut is een uitgewerkt model uit de lijn Classic blokhutten. Ook dit model kunt u aanpassen naar uw eigen wensen! Cosmos staat voor een modern, strak en hedendaags design. Het platte dak heeft een afloop van cm.


Grandcasa blokhut

Moderne platdak tuinhuisjes, complete kapschuren. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan met de ruimste keuze uit ramen, deuren, drukimpregnatie, dakoverstek, vloer etc. Bestel hier tuinhuisjes online. Geen producten in je winkelmand. NuBuiten biedt een compleet assortiment aan voor het buitenleven en buitenspelen.


Bij deze blokhut wordt gebruik gemaakt van. Grandcasa blokhutten tegen lage prijzen. Dakbedekking bestaat uit asfaltshingels, in kleur naar keuze (het afgebeelde rieten dak is niet verkrijgbaar in optie). Bevestig de gevelpunten op de voor- en achterwand van uw blokhut.


Plaats de bijgeleverde gordingen in de daarvoor bestemde uitsparingen in de voor- en achterwand. Let erop dat de gordingen parallel lopen aan de bovenkant van de blokhut. Het kan zijn dat er enige ruimte zit tussen de gordingen en inkepingen. De dikte van de wandbalken heeft invloed op de robuustheid en isolerende eigenschappen van het hout.


Wij kunnen uw blokhut , veranda of carport op maat maken tegen een aantrekkelijk tarief zonder hierbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. Met name ons Woodfor Flexford en Outback programma zijn erg geschikt voor maatwerk. Kom langs in onze showroom voor meer informatie of vraag maatwerk aan via ons maatwerk formulier. Met overkapping en uitbouw, om uw ruimte optimaal te kunnen gebruiken.


Koop nú Blokhutten in onze Webshop of de Bouwmarkt! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. GrandCasa Blokhutten vin vergelijk en bestel je via Tuinhuisvinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts