woensdag 21 december 2016

Tuinkas glas

Tuinkas glas

Bij Fonteyn vindt u altijd een mooie tuinkas of kweekkas die in uw tuin past. Dé kassen specialist van Nederland. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Glas voor de tuinkas , veel verschillende maten glas direct uit voorraad leverbaar, handig na stormschade, harde wind of bij een gebroken glasplaat door vandalen. LET OP: alle glasplaten zijn gehar ook wel veiligheidsglas genoemd.


Deze platen kunnen niet gesneden worden. De aangeboden glasplaten zijn bedoeld als service voor onze klanten. Koop en verkoop tuinkas glas eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Dé winkel voor de mooiste tuinkassen voor speciale tuinen en parken. Laat u deskundig voorlichten in onze showroom! Tuinkassen op een muur of Victoriaanse stijl?


Met een tuinkas van Fonteyn kunt u onder alle weersomstandigheden goed tuinieren. Of het nu waait of regent: u kunt altijd aan de slag. Kweek voortaan uw groenten, fruit en planten in een echte tuinkas van Fonteyn en ervaar de voordelen van een windstille, goed geïsoleerde kweekkas. Je kan de tuinkas ook komen bekijken in onze showroom.


In onze showroom staat van elk model tuinkas , minimaal maat opgesteld. Onze vestiging ligt in Den Bosch. Wij nodigen je van harte uit om langs te komen. De meeste tuinkassen worden standaard geleverd met tuindersglas.


Dit glas heeft een aantal voordelen. Ten eerste laat het zeer veel licht door - het glas is bijna doorlatend. Daarnaast is het glas volledig helder.


Dat ziet er mooi uit en geeft je goed zicht op de groei in je kas. Ook is het glas niet zo duur om te kopen óf te vervangen. ACD heeft dealers over gans België. Dus ook bij jou in de buurt worden we vertegenwoordigd door een lokale dealer.


Dankzij de nabijheid van een ACD-dealer kan je op. TUINKAS POPULAR MET GLAS. De popular kweekkas is dé tuinka. Kiest u bij Gardenmeister voor een glazen tuinkas , dan kiest u voor een kas met panelen van thermisch behandeld floatglas.


Dit is geen standaard tuinbouwglas, maar hoge kwaliteit veiligheidsglas. Scherpste prijs van NL, kijk snel! Ontdek onze grote collectie kassen en serres. Schrijf de eerste beoordeling.


Buiten de zeer scherp geprijsde standaard tuinkassen is het bij ons ook mogelijk om een tuinkas op maat te bestellen. De merken ACD en Janssens lenen zich bij uitstek om kassen naar eigen smaak en uitvoering te leveren. Een tuinkas kan van glas , zeil of polycarbonaat zijn.


Polycarbonaat is minder breukgevoelig en heeft een isolerende werking. Een frame van staal is stevig en licht van gewicht. De afdichting van de curve bestaat daarnaast uit UV-beschermend glas. De tuinkas beschikt tevens over dubbele deuren waarmee u een riante entree creëert.


Wilt u direct een tuinkas kopen? Dan nodigen wij u graag uit voor een bezoekje aan onze showroom. Daar staan allerlei verschillende soorten tuinkassen opgesteld. U kunt met onze jaar tuinkas ervaring uw voordeel doen. Bij de afdichting van uw tuinkas heeft u vaak keuze uit tuinders-, veiligheidsglas of polycarbonaat.


Afhankelijk van de functie van de kas, de omgeving en uw specifieke wensen adviseren wij u graag bij het kiezen van de juiste afdichting. Gratis verzending Plant de mooiste bloemen en kweek zelf heerlijke groenten en fruit! Wat is er leuker (en lekkerder!) dan zelfgekweekte groenten en fruit uit eigen tuin? Kweken doe je natuurlijk in een handige tuinkas.


Tuinkas glas

We hebben een ruim assortiment tuinkassen: vrijstaande tuinkassen met folie glas of polycarbonaat en kassen om te plaatsen tegen een bestaande muur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts