woensdag 28 december 2016

Schelpenmobiel

Zoals hierboven al beschreven, mensen die een leuke nieuwe hobby zoeken. De grootste groep cursisten komt hier om even uit hun drukke leven te stappen, koppie fff. Het maken van de schelpenmobiel was zo eenvoudig, dat ik straks ook een kunstwerk wil maken met dezelfde techniek: schelpen aan een touw en dan een paar strengen naast elkaar spannen.


Ik denk dat ik er dan wel wat kralen tussen rijg, zodat er wat meer kleur in komt.

Zodra het me is gelukt, volgen er uiteraard foto’s! Maak van je vakantieschelpen een mooie mobiel voor in de tuin en luister naar de mooie klanken die je hoort door de wind. Diane van 2handjes beschrijft in haar wekelijkse creatieve blog een zelfmaak ideetje voor thuis.


Capiz- schelpenmobiel - maritieme tuindecoratie M. De schelpen windgong met witte parelmoer schelpen is een. Workshop schelpenmobiel maken bij Van Mooi tot Maf aan de Gedempte Singel. Vrijdagavond mei geeft Isabel van DiegoKo een workshop schelpenmobiel maken in Van Mooi Tot Maf.

Lijkt het je leuk om te zien hoe dat in zijn werk gaat, kom dan gezellig langs. Daar is de schelp het sterkst. Rijg een schelp aan een mooi ruw touw, niet te dik, en zet hem vast door achter de schelp een knoopje te leggen. Rijg op deze manier zo’n schelpen achter elkaar.


Maak een stuk of van dit soort kettingen. Dagje Scheveningen gepland? Dan wil je vast weten waar je goed kunt eten, gezellig kunt loungen en rustig kunt zonnen. Schelpenmobiel Deze week ben ik een dag naar het strand geweest met een vriendin. Schelpen mobielen ookwel Ibiza-gordijnen genoemd zijn razend populair.


Ik heb prachtige schelpen gevonden en ook andere leuke zee. Scheelt u zelf weer knutselen van een dagje strand! Er zijn er nog nu voor €per stuk! Leuk om samen met uw gezochte schelpen te. Stap voor stap een mobile maken van schelpen is heel eenvoudig met deze uitleg.


Plus andere knutselideetje met schelpen. Hang op en bewonder je zelfgemaakte schelpenmobiel !

Gratis verzending Windgong classic vlinder cm. Een bak met schelpen die je meegenomen hebt van je. Tasje,zwart leer met steroktober. Zelf maken- schelpenmobiel – mrscurlyblog. De voorbije jaren was onze reisbestemming iedere zomer het geweldige Italië.


White DRIFTWOOD Mobile Windchime Suncatcher by MermaidsMasterpiece, $45. Benodigdheden Schelpen (met een gaatje) Touw Schaar Takje Waar te koop? Met een account kunt u sneller bestellen en heeft u een overzicht van uw eerdere bestellingen.


Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Samen met kunstenares Amy Moormann maak je een eigen schelpenmobiel voor bijvoorbeeld op je kamer. De workshop duurt een uur. Van te voren en na afloop kan je het museum bekijken.


En voor alle sportieve kinderen onder ons kan je ook nog mee gaan skaten! NL ERVARINGEN EN REVIEWS en vergelijk prijzen van vergelijkbare producten op Besteld. Vergelijk en koop bij één van onze partner webshops.


Deze geboorde schelpen zijn ideaal om een schelpenketting of schelpenmobiel te maken. Dit is een natuurproduct, hierdoor kan de ene schelp groter uitvallen dan de andere. Capiz is aan de randen erg bros, en daardoor onregelmatig.


Dit hoort bij het product en is typerend voor dit soort schelpen. Daarom is dit geen reden voor retour. Om echt het gevoel te creëren dat je kind op het strand is, ga je aan de slag met schelpen.


Ga naar het strand en verzamel een emmer vol met schelpen. Hiermee maak je zelf de leukste accessoires. Zoals een schelpenmobiel , fotolijstjes of kaarsenhouders.


Lush Designs is een ontwerper-duo uit Londen, Engeland. Hun stijl is makkelijk te herkennen door verhaalvertellende prints. Van gewaagde kleuren tot zachte tinten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts