dinsdag 6 december 2016

Binnenplanten soorten

Planten in alle soorten en maten. Bekijk ons ruime assortiment! Bij ons vind je populaire binnenplanten voor in jouw woonkamer, slaapkamer of badkamer. Ook hebben we de beste binnenplanten voor op kantoor. Laat ze nu (thuis)bezorgen!


Binnenplanten soorten

GigaGunstig is dé site om binnenplanten soorten te vergelijken! Zoek Nu Sneller, Beter en Slimmer bij Vinden. De geschikte binnenplanten kiezen voor elke kamer in huis. Kamerplanten online kopen doe je bij Tuincentrum.


Daarnaast hebben we ook een groot assortiment aan prachtige orchideeën die te verkrijgen zijn in veel verschillende soorten en kleuren. Binnenplanten geven zuurstof af en zorgen voor een prettige atmosfeer in huis. De meest populaire kamerplanten zijn de makkelijke kamerplanten zoals de cactus en vetplanten, maar ook de pannenkoekplant blijft mateloos populair. Wij bezorgen gratis vanaf €4- op de dag die jou schikt.


Zowel particulier en zakelijk kunnen we jou van dienst zijn. De Anthuriums hebben een herkenbare en kleurrijke uitstraling. Doorgaans hebben deze prachtige en trendy binnenplanten een rode kleur, maar ze zijn er ook in het wit, roze of in combinatiekleuren. Omdat ons aanbod van kamerplanten soorten zo uitgebreid is, is er voor iedereen wel een passend exemplaar te vinden. Zoek naar kamerplanten kopen op de nieuwe KensaQ.


Bij Chicplants vindt u niet het grootste assortiment, wel het meeste exclusieve assortiment grote kamerplanten. Kijk eens naar onze prachtige Lyrata, Big Ben, Philo soorten of Strelitzia. Zo verrijkt u uw interieur of kantoor in een handomdraai.


Binnenplanten soorten

Verwen uzelf met onze prachtige grote kamerplanten! Wij hebben de diverse soorten bijeengevoegd op thema maar uiteraard kunt u ook alle soorten individueel bekijken. Voor het gehel assortiment geld dat we ze snel leveren met een niet goed geld terug garantie. Wil jij graag een grote kamerplant in huis halen, maar heb je geen plek in de zon?


Er zijn ook genoeg soorten die het prima doen in de halfschaduw of de schaduw. Zo zijn er bladbegonia’s en bloeibegonia’s, en kun je de begonia buiten als struik houden of binnenshuis als kamerplant. De bloeibegonia heeft kleine bloemetjes in het roo roze, wit, geel of oranje. Sommige planten hebben zelfs meerdere kleuren bloemetjes per plant!


Enkele voorbeelden: veel soorten varens, Aspidistra (kwartjesplant), Ficus, Hedera helix (klimop), Monstera (gatenplant), Philodendron en Soleirolia (slaapkamergeluk). De mooiste kamerplanten bestel je eenvoudig en snel op Fleur. Alle planten worden vers thuisbezorgd! Wij leveren namelijk niets uit eigen voorraa maar alles komt rechtstreeks van de kweker.


Hierdoor zijn alle planten gegarandeerd gezond en van de beste kwaliteit. Voor kamerplanten kunt u terecht in onze kamerplantenhal met veel verschillende soorten binnenplanten. Droge lucht en warme temperaturen (boven de verwarming) worden vaak niet goed verdragen. Verbeter de luchtvochtigheid door de kamerplant af en toe nat te spuiten met een plantenspuit. Ook een badkamer is voor veel kamerplanten een fijne (tijdelijke) plek.


Binnenplanten soorten

Voor veel soorten is de relatief hoge luchtvochtigheid in de badkamer namelijk erg gunstig. De meeste varens hebben bladeren die zich afrollen vanuit een krul. De bladkleur varieert van lichtgroen, zilvergrijs, diep donkergroen, roodachtig tot zelfs brons. Ook de bladvormen verschillen.


Denk maar aan het gesloten blad van de Asplenium of de diep ingesneden soorten als de Nephrolepis- of Adianthumsoorten. Hele mooie weergave van allerlei soorten planten en hoe deze te verzorgen, dat laatste is voor mij heel belangrijk. Ook stek ik planten en fijn om te zien dat jullie daar sierlijke glazen voor hebben. Ik woon in Vlaardingen doch kom elke zaterdag naar Voorschoten want daar woont mijn familie.


Creëer een gezonde werkomgeving met onze mooie groene luchtzuiverende planten voor op kantoor. Een absolute aanrader om kado te geven, een leuke plant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts