dinsdag 20 december 2016

Terrasverwarming gas piramide

XXL Korting - va 24uur Levertijd! Specialistisch advies nodig? Terras verwarming piramide op gas incl. Behuizing uit aluminium met zwart metalen zijpanelen en kwarts glazen buis.


De gasfles past in de behuizing. Inclusief elektrische ontsteking. UNIEK in zijn design en uitstraling. Deze piramidevormige gasverwarmer voor buiten heeft een verrassend uniek ontwerp doordat de vlam in een glazen buis geplaatst is.


Het is ideaal voor terrassen, portieken, partytenten en buitenruimtes van restaurants en café’s e. Deze staande terrasverwarmer op gas heeft een. Een groot voordeel van een terras verwarmer op gas is dat je deze op iedere plaats kunt gebruiken. Je hebt namelijk geen snoeren.


Terrasverwarming gas piramide

Zowel in grote als kleine omgevingen kunnen heaters op gas worden ingezet. Elektrische terrasverwarming dient altijd middels een snoer ingestoken te worden in een stopcontact. Lees meer op de pagina over infrarood terrasverwarming. Voor een heater of terrasverwarmer op gas heeft u vanzelfsprekend geen stroomaansluiting nodig, maar dient u wel eens in de zoveel tijd de gasfles te vervangen.


Gasheaters verwarmen enkel de lucht en voelen daarom van dichtbij heerlijk warm aan. Een elektrische terrasverwarmer is daarentegen meestal goedkoper in gebruik en zorgt voor een goede buitenverwarming. Ontdek de nieuwste looks van het seizoen.


Terrasverwarming gas piramide

Geschikt voor ongeveer 30m² terras. Verwarming via een echte vlam in glazen buis, sfeer verhogend. Bij de aanschaf van een terrasverwarming heeft u de keuze uit een elektrische terrasverwarming of een terrasverwarming op gas. Een gas - terrasverwarming heeft uiteraard geen stroom nodig.


Je zult wel om ze zoveel tijd een nieuwe gasfles aan moeten sluiten. Dit is voor ongeveer vijf uur. Let wel op dat er rekening gehouden wordt met een veilige afstand van de verwarmer, in verband met brandgevaar.


Terrasverwarming gas piramide

Om een grote partytent te verwarmen raden wij meerdere verwarmers aan. Er wordt geen geld retour gegeven op gas wat over is. Koop een terrasverwarmer gas van professionele kwaliteit.


Kies voor kwaliteit, Kies voor professionele terrasverwarming. Wij bieden u gerenommeerde merken met goede ondersteuning vanuit fabrikanten zoals Alke, Bromic Heating, SBM en Schwank. Jarenlang infrarood terrasverwarming zonder zorgen, bedrijfszekerheid staat voorop. De warmte van de terrasverwarming wordt verkregen door een sfeerverhogende echte vlam in het glas.


De terrasverwarmer is transporteerbaar door de twee wieltjes gemonteerd. Met een gas terrasverwarmer kan je langer genieten op je terras. Piramide gas terras heater kachel.


Lees hier meer over de soorten, voor- en nadelen en prijs van gas terrasverwarmers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts