vrijdag 27 april 2018

Bladzuiger accu

Professionele bladzuigers , schoonmaakmachines en elektrovoertuigen. Al meer dan jaar specialist op het gebied van schoonmaakmachines! Specialistisch advies nodig? Vandaag besteld morgen in huis.


Elke accu bladblazer is daarom zo licht mogelijk, zonder ook maar een greintje aan kwaliteit in te boeten. Accu bladblazers koop je eenvoudig online bij bol.

Zonder accu wegen de machines tussen en maximaal kg. Ze kunnen daarom gemakkelijk gedurende lange perioden worden gebruikt. Het model BGA met geïntegreerde accu weegt slechts kg (inclusief accu ). De benzine bladblazer is de krachtigste van alle bladblazers, maar produceert ook het meeste geluid. Het voordeel van een accu of benzine bladblazer is dat je niet wordt gehinderd door een snoer wat bij een elektrische bladblazer wel het geval is.


Dit zorgt voor een grotere bewegingsvrijhei zodat je elke plek in je tuin kan ontdoen van bladeren. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Bekijk ons assortiment of alle bladblazer aanbiedingen.

Met hun stille motor kan je ze ook zonder probleem gebruiken in geluidsgevoelige gebieden. Aangenomen dat er een volts accu gebruikt wordt dan zou deze daarvoor maar liefst 2ampere moeten leveren. Je kan eenvoudig schakelen tussen blazen of zuigen zonder dat je daar gereedschap voor nodig hebt. Een verstelbaar secundair handvat geeft een goede grip terwijl je werkt. Met de elektronische snelheidsregelaar kan je de zuig of blaas.


Wil je een bladblazer kopen? Bedenkt eerst of je een elektrische bladblazers wilt of een bladblazer met accu of op benzine. Een zuig-bladblazer heeft een opvangzak of opvangbak.


Sommige bladblazers zijn ook uitgerust met een versnipperaar, zodat je tuinafval minder ruimte inneemt. Dé specialist op het gebied van schoonmaakmachines en elektrotrekkers. Verhagen Leiden is een familiebedrijf met passie voor techniek. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Bladblazers van alle merken online! Vergelijk meer dan 2bladblazers. Alle Merken - Snelle Levering - Bestel Nú! Dit kan met bladblazers uitgevoerd met elektrische-, accu of benzinemotor, maar er is ook de mogelijkheid om het blad op te zuigen en fijn te hakselen (elektrisch of motorisch).


Elektrische bladblazer - accu bladblazer - benzine bladblazer.

Door de luchtstroom die geproduceerd wordt door de elektrische, benzine of accu bladblazers blazen de bladeren weg. De meeste bladblazers hebben ook een zuig functie. Bovendien worden de bladeren dan versnippert. Waardoor u minder afval heeft. Jos Martens levert alle modellen Stihl accu bladblazers.


Wij zijn Stihl-dealer gevestigd in Mariahout. Koop en verkoop accu bladblazer eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Met een handige bladblazer of bladzuiger is bladeren harken verleden tijd.


Met bladblazers blaas je bladeren eenvoudig bij elkaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts