dinsdag 10 april 2018

Carbon telescoopsteel

Carbon telescoopsteel

Bespaar nu met GigaGunstig! Bekijk uw resultaten carbon telescoopsteel bij Finecomb. Voordelige Vikan Borstels en Stelen om je Vrachtwagen goed schoon te krijgen.


Deze handgemaakte full carbon stelen zijn samengesteld uit het beste 3K- carbon. Telescoopsteel 3K Full Carbon – Het paradepaardje onder de telescoopstelen! Deze wassteel is lichter in vergelijking met bijvoorbeeld een aluminium of glasvezel steel. Daarbovenop is de carbonfiber telescoopsteel ook nog eens veel sterker waardoor hij minder snel zal doorbuigen.


De Full Carbon SLX stelen van Gardiner bieden de beste kwaliteit aan de beste prijs. De stelen volledig uit carbon bestaan in verschillende maten tot meter en zijn ideaal voor het reinigen in de hoogte van zonnepanelen etc. K full carbon telescoopsteel 1m complete set Handige accessoires bijbestellen Om uw bestelling compleet te maken, voegt u eenvoudig accessoires toe die uw schoonmaakwerkzaamheden nog gemakkelijker maken.


De 3K full carbon telescoopsteel is de lichtste telescoopsteel en heeft het stugste profiel. Hierdoor voelt deze steel zeer stabiel en betrouwbaar aan in de hand. Hybride: de CLX hybride- telescoopsteel van Gardiner is vervaardigd uit zowel carbon als glasvezel, waardoor de steel nog lichter is en nog minder doorbuigt.


De bijgeleverde RX-borstel is geschikt voor alle reinigingswerken. De ‘slimme klemmen’ van Gardiner maken van deze telescoopsteel een ingenieus topproduct! Deze uit gelamineerde carbon buizen vervaardigde carbonfiber telescoop buis is te gebruiken in combinatie met kunststof kleim koppelingen.


Deze koppelingen zijn verlijmd aan de buizen. De telescoop kan in zijn geheel worden uitgeschoven tot een lengte van meter en heeft een transportlengte van meter. Uitgeschoven lengte meter. Of je nu dagelijks klust of één keer per jaar.


GAMMA is er voor iedere klusser! Geschikt voor zowel particulier als professioneel gebruik. Deze Gardiner telescoopsteel heeft secties en kan worden uitgeschoven tot een lengte van 1meter. Naast de basissteel, zijn ook de uitschuifbare secties vervaardigd uit hoogwaardig T8carbon om extra hoge stijfheid van de telescoopsteel te garanderen, waardoor uw comfort bij werken op grote hoogtes sterk toeneemt.


Carbon telescoopsteel

Carbon ) Ontdek de nieuwe Unger nLite One telescoopsteel assortiment. En uit drager van chemische activator, gas zuivering carbon telescoopsteel. GoCleaning is de webshop voor professionele glazenwassers. Direct bestellen JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in uw browser. U moet JavaScript in uw browser hebben ingeschakeld om de functionaliteit van de website te gebruiken.


Zoekt U een telescoopsteel uit Carbon ? Als U kiest voor een telescopische carbonsteel kiest U niet alleen voor duurzaamheid maar kan U zich verzekeren van het gemak in gebruik, de super lichtgewicht telescoopsteel is handig , sterk en is eenvoudig uitbreidbaar. We gaan naar verschillende winkelketens om telescoopstelen aan te schaffen. Wanneer dit niet het geval is, kopen we de hulpstukken er los bij.


Carbon telescoopsteel

Alle steelkwaliteiten zijn compatibel met elkaar. Zoek informatie over Finecomb. Bijvoorbeeld de combinatie van een carbon basissteel met een hybride uitbreidingssteel, zorgt voor een uitstekend resultaat tegen geringere kosten dan een willekeurig carbon -systeem met alleen een lichte verhoging van het gewicht en de buigzaamheid.


Beter dan een telescoopsteel uit carbon wordt het niet…! Deze stelen zijn speciaal ontworpen voor het professioneel reinigen van ramen, daken en zonnepanelen op grote hoogte. Een must dus voor échte vakspecialisten. In vergelijking met stelen uit glasvezel of hybridevarianten is carbon nog steviger, stijver en lichter in gewicht. Als glazenwasser koopt u telescoopstelen bij Go Cleaning.


Beter design, beter gewicht en een kortere ingeschoven lengte. Voorzien van nieuwe klemmen voor een beter klembereik. De delen zijn weer volledig uitneembaar, zodat u ook met een kortere, lichtere steel kunt werken. Carbon telescoopsteel HiFlo nLite van Unger, Evolutionaire steeltechnologie voor professionals.


Hoge stijfheid - gering gewicht - 4-delig. Deze Carbon mastersteel van m.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts