woensdag 11 april 2018

Middel tegen houtworm gamma

Middel tegen houtworm gamma

Voor 23:bestel Morgen thuis. Wat je ook zoekt, je vindt het bij Kabelshop. Diervriendelijke Muizenvallen! Ruim aanbod Insectenlampen. Vogelnetten, Verjagers en Pinnen!


HG tegen houtworm tot goedkoper. Het behandelde hout is meteen ook beschermd tegen het binnendringen van schadelijke insecten omdat de voedingsstoffen in het hout onherkenbaar worden gemaakt. Het beschermingsmiddel tast de voedingstoffen in het hout lichtjes aan, waardoor de insecten het hout niet meer lekker vinden. Een veel gebruikt middel is petroleum. Perfacs houtwormmiddel 5ml is een kant en klaar middel dat houtworm en andere hout aantastende insecten verdelgt.


Het middel heeft een nawerking van jaar, dus als je het hout hebt behandeld met dit houtwormbestrijdingsmiddel komt er jaar geen houtworm of boktor meer in het hout. Maar wat is het beste middel tegen houtworm dat je kunt gebruiken? Je kunt in de winkel of via internet een spray tegen houtworm kopen. Daarna moet je het te behandelen oppervlak vrijmaken van vuil en stof. Elk middel tegen houtworm boktor die je bij ons kunt kopen heeft doorgaans een nawerking van tien jaar, dus de kans op herhalingsbezoek is uitgesloten.


Middel tegen houtworm gamma

Elk houtwormbestrijdingsmiddel is reuk- en kleurloos, dus kostbare voorwerpen worden niet aangetast door het anti houtworm middel. Perfacs is een kant en klaar bestrijdingsmiddel tegen houtworm en andere houtaantastende insecten. Plaatst u een bord met eikels in de directe nabijheid van de getroffen plaatsen dan lokt de geur de houtworm uit het hout naar de eikels. Vervolgens kunt u die ofwel terugbrengen in de natuur ofwel op andere wijze kwijt zien te raken.


Wanneer je petroleum of benzine in huis hebt, kun je dit tevens gebruiken ter bestrijding van de houtworm. Door deze olieachtige substantie op het hout uit te smeren, is het niet meer mogelijk voor houtwormen om het hout binnen te komen. Een andere methode is door een paar substanties met elkaar te mengen om zo een krachtig middel te maken.


Boktor zit veel dieper in het hout en daarvoor moet je alle gangen die de boktor gemaakt heeft bloot leggen en de balken injecteren. Gaten boren speciale pluggen erin slaan en dan het houtworm middel onder druk er in brengen zodat het middel diep in het hout komt. Of kun je ook eerst kijken of je thuis een middel hebt wat helpt tegen houtworm ? Als je echter een houtwormplaag hebt op een risicovolle plek, zoals een houten draagconstructie of vloer, dan ren je beter naar de telefoon om contact op te nemen met een professionele ongediertebestrijder.


De HG X tegen houtworm 500ml verdelgt houtworm en andere houtaantastende insecten zoals bijvoorbeeld huisboktor en spinthoutkever. Houtworm is makkelijker te behandelen. Daarnaast voorkomt het tevens gedurende een lange periode heraantasting door deze insecten. Verwijder vooraf stof, vuil en boormeel.


Zo weet jij wat er aan de hand is en hoe het opgelost kan worden. Deze analyse is gratis en vrijblijvend. Tenslotte maken wij een scherpe offerte voor de bestrijding.


Wij kunnen alle bestrijdingsmethoden toepassen. Het nadeel van deze bestrijdingsmethode tegen houtworm is dat het middel niet overal in het hout komt. Je bestrijdt dan enkel de houtworm die aan het oppervlak van het hout zitten. Daarbij gaan de eitjes van houtworm niet dood door petroleum.


Met de spray tegen houtworm van HG bestrijdt u effectief houtworm , huisboktor en spinthoutkever en het middel biedt ook bescherming voor een lange periode. Het product is makkelijk aan te brengen door de spray flacon. Ontdoe het droge hout eerst van stof, vuil en boormeel. Het hout moet uur drogen na de behandeling en je hebt ongeveer 2ml per m² nodig van het houtwormbestrijdingsmiddel. Het mooie van deze spray is dat het niet alleen helpt tegen houtworm en andere houtetende insecten, het vóórkomt ook dat ze opnieuw toeslaan.


Hoe kunt u houtworm herkennen en hoe kunt u deze houtworm bestrijden? Nou, dit kunt u zien aan de hand van gaatjes in het hout. Deze gaatjes worden niet door de houtwormkever ingegraven, maar door de houtworm larve. De houtwormkever legt eitjes op het hout en hier komen larven uit. Tenco anti- houtworm liter wordt gebruikt tegen de aantasting van hout door houtwormen en boktorren.


Als je je afvraagt ‘Hoe bestrijd ik houtworm ’ en ‘wat te doen tegen houtworm ’, is de vraag: houtworm bestrijden zelf doen of houtwormbestrijding door een professional? En hoe bestrijd je houtworm ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts