vrijdag 6 april 2018

Verfpistool gamma

Verfpistool gamma

Bespaar tot wel via kiesproduct. Verfspuiten kopen bij GAMMA. Met verfspuiten maak je van elke verf- of schilderklus een leuke klus. Simpelweg het verfreservoir vullen met de gewenste kleur en soort verf en de verfspuit met muurverf op het oppervlak richten. Binnen een mum van tijd heb je op die manier al enkele vierkante meters voorzien van een strakke en egale nieuwe laag verf.


Verfpistool kopen bij GAMMA. Een verfpistool kopen is ideaal voor grote verfklussen. Deze praktische hulpmiddelen zijn ontzettend makkelijk in gebruik en laten toe om snel vorderingen te boeken. Afhankelijk van de klus zijn er verschillende soorten verfspuittoestellen op de markt met telkens specifieke eigenschappen.


Wagner verfpistool W687E 199. Dit product is uit ons assortiment. De verf wordt via een slang direct uit de verfemmer aangezogen en door de spuitlans met een perfect dekkend resultaat op de muur gespoten. Het systeem heeft een extra spuitopzetstuk voor het aanbrengen van lakken of beitsen.


Verfpistool gamma

Na toevoeging van de luchtdrukstroom wordt de verf verneveld. De verfspuit is heel geschikt om verf te spuiten op kleinere en grotere oppervlakken zoals een muur, schutting of plaatmateriaal van een auto. De aanbevolen werkdruk is 4. Het bevat een kunststof voorraadbeker met een inhoud van 6cc.


Het verfpistool beschikt over een DIN- en een Orion-aansluiting. Door het ergonomische design van dit verfpistool ligt het gemakkelijk in de hand. Op deze manier kunt u dus gemakkelijk bijna elk gewenst oppervlak verven. Dit verfpistool zorgt ervoor dat u gelijkmatig en optimaal verf aan kunt brengen. Door middel van de grote en de kleine.


Bij GAMMA heb je dagen bedenktijd. Je betaalt €als je de bestelling per post retourneert. Zo kun je alles uitgebreid bekijken en beoordelen.


Op zoek naar een verfpistool ? Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan verfpistolen. Vergelijk 5klus artikelen van de beste merken, o. Bekijk hier ons online aanbod! Eenvoudig online bestellen. Ontdek ons ruim aanbod verfspuiten. Wist je dat je met een verfspuitsysteem drie keer sneller verft dan met een verfroller of kwast?


Een slimme manier om je gestucte muur snel en egaal te schilderen. Kortoje bereikt een strakker resultaat in minder tijd. In deze GAMMA klusvideo leggen wij uit hoe je het stucwerk op je muur kunt spuiten.


Benodigdheden voor deze klus: - Latex.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts