donderdag 12 april 2018

Prunus padus

Prunus padus

Prunus Avium zum kleinen Preis hier bestellen. Takken zijn dof grijsbruin en ruiken bij beschadiging naar bittere amandelen. De donkergroene, ovale tot omgekeerd eironde bladeren hebben een onregelmatig gezaagde bladrand. Tijdens de lente zijn de trossen met witte bloemen goed herkenbaar. Ze staan aanvankelijk rechtop en buigen later naar beneden.


It is a species of cherry, a deciduous. In de zomer is het blad donkergroen met paarse nerven. De onderzijde van het blad is purperkleurig. De bloemen zijn lichtroze en staan in trossen.


Omdat de wilde vorm als boom is betekend dit wel dat hij goed gesnoeid moet worden. Beschrijving (Klik op een afbeelding om te vergroten). PlantvorStruik of boom. Verder is deze haagplant bladverliezend en de bladeren kleuren daarom in de prachtige tinten van de herfst als de zomer voorbij is.


Zijn groeihoogte is tot meter. In april bloeit de Bloesemboom. Files are available under licenses specified on their description page. Heeft een dichte breed eironde kroonvorm en een hoogte van - (15) m. All structured data from the file and. Wanneer de dof bruine takken beschadigen zul je een bittere amandelgeur ruiken.


De boom is zeer winterhard en verdraagt zelfs temperaturen van -35ºC. De bomen en struiken zijn ook weer onder te verdelen. Diagnostische kenmerken Bladen van onderen (vooral in het basale deel) langs de nerfoksels behaar middennerf tussen de opeenvolgende zijnerven kaal. Zijnerven 7-paar, evenals een deel van de fijnere nervatuur van onderen duidelijk uitspringend.


Vormt een half open ronde kroon. De takken zijn dof grijsbruin en geven een karakteristieke geur af bij beschadiging. Plus nog veel meer soortbeschrijvingen van bomen. De europese vogelkers ook wel prunus padus als bosplantsoen leveren wij in diverse maten en prijzen. H-traject van 5-nog verdragen.


Wind en zeewind worden slecht verdragen. De dofbruine takken van deze vogelkers ruiken bij beschadigen naar bittere amandelen. De gewone vogelkers is een boom uit de rozenfamilie (Rosaceae) die in nature voorkomt in de Benelux. Fragrant white flowers in pendulous 3-6” long clusters (racemes) appear after the foliage emerges in spring.


Bij beschadiging ruiken deze naar bittere amandelen. De bladeren zijn donkergroen en ovaal van vorm. Padus zijn dof grijsbruin. De grootte van het blad is 6-12cm.


Hij kan een hoogte van - m bereiken. De ovale tot omgekeerd eironde bladeren zijn donkergroen en kleiner dan bij de soort. Bloeit in april en mei met geurende witte bloemen in overhangende trossen.


Prunus padus

Most of the species occur in the temperate zone of the Northern hemisphere. Bird cherry flowers showily in early summer. Laanboom op groenbermen voor brede.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts