dinsdag 10 april 2018

Steigerhouten kast voor buiten

Geniet ook van onze speciale Kortingsactie. Bestel snel en pak de korting! Snelste levering in de Branche! Ook steigerhouten meubelen op maat binnen weken bezorgd! Bekijk ons aanbod nu online.

Vind steigerhouten kast het nu op Kensaq. Diverse steigerhouten kasten voor binnen en buiten. Veel keuze en maatwerk is zonder problemen mogelijk. Hier tonen we een aantal modellen. Wij gaan graag met u in gesprek als u iets anders zoekt.


Steigerhout Meubelbouw maakt steigerhouten kasten op maat. Geef sfeer aan je tuin met een steigerhout tuinkast. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!

Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Dan kunnen we buiten genieten van het zonnetje en de fluitende vogels onder het genot van een hapje en een drankje. Geef uw tuin een nieuwe, warme uitstraling met een unieke steigerhout tafel voor buiten. Wij maken je kast speciaal voor jou op maat!


Let op: Deze kast wordt in één geheel geleverd. Eventueel kunnen we de kast ook in delen leveren. Met steigerhout kun je zelf mooi, robuuste meubels maken voor binnen en buiten.


Zo kun je je eigen steigerhouten stoelen, tafel, tuinbank, kast of bureau maken. Je vindt hier niet alleen handige stappenplannen, maar ook duidelijke tekeningen waar je meteen mee aan de slag. Zo kunt u zometeen met een gerust gevoel genieten van uw nieuwe tuinkast, die garant staat voor jaren tuinplezier!


Verfraaien van uw huis met Kasten. Ruim assortiment online bestellen! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Kasten van steigerhout en vurenhout voor buiten.


We zijn gespecialiseerd in steigerhouten meubels die we altijd op maat voor jou maken.

Deze zeer mooie steigerhouten kast , kan in allerlei uitvoeringen en maten worden uitgevoerd. We krijgen steeds vaker vragen over het behandelen van steigerhout voor binnen. Nog even en het is weer zover! Je wil graag de natuurlijke kleur van het steigerhout behouden, maar je wil ook geen vlekken of kringen op je meubelen.


Ook hiervoor is nano coating zeer geschikt. De manier van behandelen is precies gelijk aan het behandelen van meubelen voor buiten. Prachtige collectie voor binnen en buiten Door jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in het maken van meubelen van gebruikt steigerhout , desgewenst op maat gemaakt.


We hebben steigerhout meubelen voor buiten en binnen in ons uitgebreide assortiment, zoals u in onze showroom en webshop kunt zien. Voor steigerhouten meubelen en meubelen met een stoer uiterlijk ben je bij ons op het juiste adres. Zeker als je jouw meubel ook nog op maat gemaakt wilt hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts