woensdag 11 april 2018

De bonte wever in assen

De bonte wever in assen

Vergelijk en bespaar geld. De beste last minute aanbiedingen. Ontdek of herontdek Nederland. Reserveer online, laagste prijzen. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu!


Uniek All-Inclusive sterren hotel met een sport- en eventcentrum. Snel, eenvoudig, gemakkelijk. Maak gebruik van de lage prijs! Wij helpen je de ideale reis te plannen! Voordelig hotelarrangement.


Dé perfecte plek voor een weekend of weekje weg. Concerten, congressen, beurzen, theater. Maar naast het golfslagba de wildwaterkreek en de glijbanen, valt er nog veel meer te beleven. In het hotel kun je volop genieten van de vele sport- en ontspanningsfaciliteiten zoals het subtropische zwem- en saunaparadijs met golfslagba sauna- en rustruimte, buitenbad en het professionele fitnesscentrum. U kunt bijvoorbeeld baanzwemmen in het 25-meter bad (binnen of buiten).


De bonte wever in assen

De kids spetteren er lekker op los in het peuterbad. Breng een bezoek aan de sauna- en rustruimte (gekleed) die volledig in het teken staat van ontspanning. U kunt ook genieten van ontspannende lichaamsbehandelingen of aan uw conditie werken in de fitnessruimte van het hotel. In de winter kunt u ook schaatsen in het ijsstadion.


Hier worden regelmatig leuke evenementen georganiseerd zoals workshops. Een ogenblik geduld alstublieft. Vermaak je in het zwemparadijs of laat je verwennen in de schoonheidssalon.


De bonte wever in assen

Voor een dagje winkelen is de stad Assen ideaal. Zoek naar de bonte wever in assen. De Bonte Wever Assen : Schandalig! Verrassend compleet met een unieke 4-sterren hotelaccommodatie.


Ons complex biedt ontelbare mogelijkheden op zeer uiteenlopende gebieden. Zwemmen in het subtropisch zwemparadijs, spelen in de kidsjungle, bowlen met de hele familie of wandelen en fietsen in het bos. U kunt natuurlijk bij ons terecht voor ontbijt, lunch en diner, maar ook voor een high tea, zondagsbrunch, tussendoortje, snack of goede borrelbite bent u van harte welkom in één van onze restaurants.


Zoek Nu Sneller, Beter en Slimmer bij Vinden. Je hebt tijdens openingstijden toegang tot het subtropisch zwembad met golfslagba wildwaterkreek, glijbaan, buitenzwembad en saunaparadijs (het dragen van badkleding is verplicht). Voor welke gelegenheid dan ook, sportief, ontspannen feestelijk of zakelijk.


Vind de bonte wever in assen. De organisatie is in handen van stichting GozeroProcent met ondersteuning van Vaart Welzijn i. GozeroProcent team, een groep van enthousiaste jonge vrijwilligers uit Assen. Hotel, sport- en eventcentrum.


Ben je nog aan het oriënteren? De investering die de gehele uitbreiding met zich meebrengt bedraagt miljoen euro. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Drenthe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts