woensdag 25 april 2018

Bloembollen groothandel

Dé leverancier voor verpakte bloembollen , presentaties en productondersteuning. Zuverlässige Ergebnisse für Tulpen Bestellen. Visymo- für die besten Ergebnisse! Sparen Sie Geld auf GigaGünstig!


Onze sterke punten zijn het begeleiden en ontzorgen van de klant. Wij leveren bloembollen en complete winkelconcepten op maat om de optimale klantbeleving te creëren. Wilt u bloembollen direct van de groothandel afnemen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Doordat wij zelf de bloembollen telen, verpakken en verkopen kunnen wij u laten profiteren van onze voordelige groothandelsprijs.


Waar u als particulier rechtstreeks bij de groothandel kunt bestellen. Hierdoor zijn onze prijzen meestal lager dan bij vergelijkbare bedrijven. Met veel enthousiasme starten we het nieuwe seizoen. Op de website presenteren wij u een breed en interessant aanbod bloembollen. Baltus is een bloembollen specialist: wij zijn een bloembollen groothandel en belangrijk leverancier in Nederland en Europa.


Bloembollen groothandel

Winkelpresentaties op maat. Met korte levertijden, veel presentatiemogelijkheden en leveringen direct uit voorraad gedurende het hele jaar is Baltus al tientallen jaren een toegewijde en gerenommeerde bloembollen groothandel. Complete Informatie over de CAO voor de groothandel in bloembollen , de aktuele tekst van de CAO, salarissen, etc. Welkom bij Green Garden Flowerbulbs, specialist in topkwaliteit bloembollen. Werkingssfeer In deze cao wordt verstaan onder werkgever: a. Degene die een onderneming uitoefent, waarin de bedrijfsactiviteiten uitsluitend of in hoofdzaak aan de handel in bloembollen worden besteed.


Onze groothandel levert bloembollen aan retailbedrijven, hoveniers, gemeenten, marktpartijen en groothandelsbedrijven. Snel en gemakkelijk online kopen, vanaf 3gratis bezorgd. Bekijk hier onze online bloembollencatalogus.


Bloembollen groothandel

In onze catalogus staan alle bloembollen , displays en deense karren. Wij leveren vooral aan tuincentra, tuinaanleggers, parken en gemeenten in België, Luxemburg, Frankrijk en Nederland. Door het familiaal karakter van ons bedrijf kunnen wij vlot inspelen op de speciale eisen en noden van onze klanten.


Al meer dan jaar zijn wij een gevestigde waarde in de bloembollensector. Geurende rozen of toch haagrozen? Onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles. Onze producten worden met zorg gekweekt.


Gekeurd door de bloemenbollenkeuringsdienst en het Naktuinbouw. De biologische bloembollen van Natural Bulbs zijn gegarandeerd schoon geteel gecontroleerd en gecertificeerd. Bloembollen en zaden op beslist. Als bloembollen groothandel verkopen wij voornamelijk aan grote inkopers. Echter verkopen wij ook aan particulieren.


Onze bloembollenkwekerij is daarom van maandag tot en met zaterdag geopend. Welke bloembollen passen het beste in uw tuin, terras of balkon? In de schuur vindt u een tuinwinkeltje waar een groot assortiment aan bollen en knollen uit eigen kwekerij te koop is. Hoe kunt u die specifieke bollen het beste planten?


Op onze site vindt u ook de nodige informatie over het planten en verzorgen van alle bloembollen. Van vroeg in het voorjaar tot laat in de zomer brengen onze bolbloemen kleur in zowel tuinen als in het openbaar groen. Snel, makkelijk en veilig online bestellen! Groot assortiment bloembollen direct uit voorraad leverbaar voor scherpe prijzen. JUB Holland levert graag een bijdrage aan een groene en kleurrijke omgeving.


Van het land zo naar de klant! Met meer dan jaar ervaring in het vak kunnen wij u onze kwaliteit en professionaliteit garanderen. Van het kweken van de bloembollen tot het verpakken ervan, wij doen het allemaal. Met bollen is veel mogelijk, de indrukwekkende bollenvelden rondom ons bedrijf bewijzen dat ieder jaar weer. Online bloembollen kopen Online bloembollen kopen bij Bakker.


In onze webshop kunt u uiteenlopende bloembollen bestellen. Na jouw bestelling worden de verse bloembollen direct uit ons magazijn gehaald. Ze worden onder exact de juiste omstandigheden in ons magazijn verpakt en opgeslagen.


Op deze manier ontvangt je altijd verst mogelijke bloembollen bij je thuis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts