dinsdag 3 april 2018

Contour tondeuse aanbieding

Alle haren op gelijke lengte. Specialistisch advies nodig? Bestel simpel en snel jouw tondeuses. Achteraf betalen mogelijk. Wahl Beretto Tondeuse Chrome Met dit scheerapparaat van Wahl scheer jij zonder beperkingen het kapsel dat jij graag wilt.


Dit komt omdat je geen last hebt van draden en snoeren. Ondanks dat dit apparaat een klein-formaat accu heeft kan hij minuten lopen op een volle accu. Je laadt de tondeuse in 1minuten op.


Het standaard snijmes heeft. De tondeuses hebben opzetkammen die verstelbaar zijn in lengte, zodat u altijd een lengte heeft die bij u past. Ook in onderhoud zijn de Wahl tondeuses gemakkelijk.


Er wordt een reinigingskammetje bijgeleverd zodat u de tondeuse goed schoon kunt houden voor extra gebruiksgemak. De Wahl tondeuses geven het resultaat wat u gewend bent bij de kapper. Koop hem nu voor euro;3de color pro combo- tondeuse en trimmer van wahl zijn een combinatieset die. Gratis bezorgd vanaf € 3- Voor 22:bestel morgen in huis! Tot ik deze leuke tondeuse tegen kwam!


Hij werkt super, en het leuke is, er zit ook een mini bij waarmee je de contour heel mooi strak kan maken, wat natuurlijk belangrijk is voor een strak kapsel! Ik ben heel blij met deze koop, voor deze prijs de kwaliteit die ik van Wahl gewend ben. Jouw Wahl, Moser en Andis tondeuse specialist. Ervaar zelf hoe fijn het is om een echt goede tondeuse te gebruiken.


Contour tondeuse aanbieding

Kies daarom voor een professionele tondeuse van Moser, Wahl of Andis. Lees meer over Wahl, Moser en Andis. Een krachtigere motor en stevigere messen geniet dan al snel de voorkeur. En vanuit dat opzicht zouden we een tondeuse aanraden. Let wel, maar een trimmer kun je vaak wel wat makkelijker de contouren afwerken, omdat deze een smallere kop heeft!


Als je voor de tondeuse wil gaan, kunnen we de Wahl Super Taper aanraden. Toe aan een zachte en gladde huid? Bekijk nu de mooiste contour met korting. Voor dat ene momentje voor jezelf.


Contour tondeuse aanbieding

Ontdek ons ruime assortiment online, meer dan 400. Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Wahl Tondeuse - White 2Series De Wahl Tondeuse zorgt er voor dat het nog makkelijker word om uw haar mooi te krijgen. Deze tondeuse heeft een krachtige motor die lang meegaat voor optimaal gebruik.


De aanschafprijs is dan wel hoger, maar van een Andis, Moser of Wahl tondeuse zul je veel langer plezier hebben. De motoren zijn rustig en van superkwaliteit. Flymo FLY0Contour 600HD Tondeuse Coupe bordure Bobine resultaten. Objecten in zoekresultaten. Akkoord en door naar Kieskeurig.


Contour tondeuse aanbieding

Wij maken gebruik van cookies, en dit doen we: Voor functionele en analytische doeleinden. Om relevante advertenties te tonen. Bepaal zorgvuldig waar je je haargrens wilt hebben voordat je een contour maakt. Zorg ervoor dat je haar schoon en droog is. Gebruik de trimmer niet op nat haar of als je stylinggel hebt aangebracht.


Kam je haar in de groeirichting. Deze professionele tondeuse komt met verwisselbare accu? Ontdek de Philips ladyshaves en waarom deze ladyshaves aan uw behoeften voldoen.


Vergelijk, lees beoordelingen en bestel online.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts