woensdag 11 april 2018

Gloor granulaat

Nooit meer dan 3gram chloor granulaat oplossen in één emmer. Hierna direct verdelen over het oppervlakte van het zwembadwater. Voor het beste resultaat zet de filterpomp aan en zorg dat het water gezuiverd word. Het is van belang dat u de aanbevolen hoeveelheid granulaat oplost in een grote emmer met handlauw water. Door te roeren, let wel op voor uw kleding, kan het oplossingsproces worden versneld.


Gloor granulaat

Wij adviseren om niet eer dan ca. AquaFinesse chloor granulaat met maatschep. Interline chloor granulaat AquaEasy chloor granulaat. Wij hebben een grote voorraad aan chloorgranulaat, en kunnen dus ook snel leveren.


Een goede en juiste waterbehandeling met chloor granulaat is zeer belangrijk, en maakt zwemmen een waar genot. Informatie over waterbehandeling vind je hier. Los de aanbevolen hoeveelheid granulaat op in een liter emmer lauw warm water voordat u het toevoegt aan het zwembad.


Gloor granulaat

Maximaal 2gram granulaat per emmer water per keer. Voeg chloor toe aan het water, niet andersom. HTH Chloor granulaat voor een shock van het zwembadwater.


Dit kan bv nodig zijn bij zeer warm weer, bij troebel water na een onweer of bv als uw zwembad water groen is door algenvorming. Een continue behandeling met zwembad chloor zorgt voor schoon en helder zwembadwater. Bestel chloor voor jouw zwembad (tabletten of granulaat ) bij Heuts! Het zorgt voor een snelle desinfectie in zowel hard als zacht water. Shock granulaat gebruikt u bij de eerste keer vullen van uw zwembad of als schokbehandeling wanneer het zwembadwater (ernstig) uit balans is.


Shock Granulaat wordt ook wel Chloorpoeder genoem het werkt snel en effectief! Waterbehandelingsproducten snelle levering en goedkoop! Aqua Easy Chloor Granulaat (Chloorshock) - kg.


Chloor in korrelvorm, gemakkelijk op te lossen in warm. G staat voor granulaat oploskorrels. Zeer geschikt wanneer je het chloorniveau snel op peil wilt brengen. Het reageert direct met het water.


Gloor granulaat

Chloorgranulaat van HTH is van een goede kwaliteit. Voeg toe aan vergelijking. Chloorshock wordt geleverd in poedervorm en wordt daarom ook granulaat genoemd.


Shock Granulaat is een snel oplossend desinfectering product voor zacht tot hard water. Vloeibaar chloor kan namelijk wel in minuten tijd zijn werkzame stof verliezen door de zon. Hierdoor moet u weer extra en veel meer chloor gaan verbruiken. Met behulp van een skimmeraansluiting voeg je chloortabletten of granulaat gemakkelijk toe aan het water. Het zwembadchloor dient in het skimmermandje geplaatst te worden.


Hierdoor kan het zwembadwater door de aanzuiging van de filterinstallatie langs het chloor stromen en oplossen in het water. Verpakt in een emmer van kG verbruiksadvies: ca 1gram per dagen per 10mwater. Calcium granulaat ook wel chloor genoem kan wordne gebruikt in hard en zacht water.


Dit poeder dien je eerst volledig op te laten lossen in een emmer met (warm) water.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts