woensdag 18 april 2018

Salontafel natuursteen

Alleen dit weekend: extra korting op alles. Profijt Meubel helpt jou graag bij het vinden van de juiste inrichting. Bezoek de winkel of bestel nu online!


Salontafel natuursteen

Altijd een verassend aanbod meubels en accessoires. Bezorging waar en wanneer je wilt. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Een nog nette salon tafel met gebroken steen het is goed opgelost zie foto’s. De salontafel is van eikenhout en de.


Salontafel natuursteen

Natuursteen tafels van top kwaliteit! Ons assortiment natuursteen tafels is zeer uitgebreid en kent ontelbaar veel variaties en mogelijkheden. De tafels zijn van echt natuursteen , afkomstig uit verschillende werelddelen. Het hout van de salontafel brengt een stukje natuur in je woning.


Tegelijkertijd doe je iets. Maak kennis met de meest bijzondere marmersoorten en combineer dit met een hoogwaardig frame in chroom, messing of mat zwart gepoedercoat staal. Creëer zo een eigen marmer tafel die perfect in uw droom interieur past! Hij zal zeker een opvallende aanvulling op je interieur zijn. Deze salontafel in klassieke stijl ademt een bijzondere charme uit.


De basis wordt gevormd door een stoere stalen slede van millimeter dikte. Voor het tafelblad staat de hele collectie aan natuursteen ter beschikking, de specialiteit van dit bedrijf. Zwart marmer salontafel De zwart marmer salontafel is hét paradepaardje uit de collectie van A tre natuursteen. De granieten salontafels worden gemaakt van hoogwaardig natuursteen in combinatie met staal en zijn elk uniek in zijn soort qua kleur en tekening. Ook kunt u kiezen uit geen, ja salontafel natuursteen.


En uit moderne, antieke salontafel natuursteen. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. De laatste salontafels trends. Middag Leerdam is een Familiebedrijf met jaar ervaring.


Salontafel natuursteen

Met het legwerk in eigen beheer. Vier identieke delen vormen een complete salontafel. Omdat ieder deel kg weegt zijn de elementen uiterst robuust en ontstaat ondanks de combinatie van losse delen een prachtige eenheid. De ontwerper over de design salontafel Stone.


Het ontwerp van de Stone is gebaseerd op de vorm van een natuursteen. Door zijn rechthoekige vorm en unieke stijl kan Will in verschillende ruimtes binnen het huis gebruikt worden. Een combinatie tussen dit nieuwe product en verschillende interieurs (loft, scandinavisch, modern en industrieel) is mogelijk.


Als jij wilt proberen of marmer iets is voor jou, is een marmeren salontafel een mooi begin. Marmer is verkrijgbaar in een groot aantal kleuren. Hierdoor is een marmeren salontafel goed aan te passen aan de look van jouw huis. Daarnaast kun je ook nog variëren met het onderstel en de poten van de marmeren salontafel. Het blad is van epoxyhars met ingelegd natuursteen.


Dit blad ligt op een onderstel van chroom. De tafel verkeert in goede vintage staat, heeft krassen op het blad door normaal gebruik. Mooie salontafel uit hout met blad van natuursteen. Makkelijk verrijdbaar door wieletjes.


X92cm moet weg vanwege verkoop huis. Bij ons wordt deze op maat gemaakt met een RVS of natuursteen onderstel. Elegantie van marmer geassocieerd met een fijn structuur in kruis vorm afgewerkt met verouderde messing. Een salontafel is een belangrijk onderdeel van uw woonkamer. Er zijn vele varianten van een salontafel verkrijgbaar, zo kunt u kiezen voor een glazen salontafel , een design salontafel of een salontafel van hout.


Wilt u graag weten welke salontafel past binnen uw interieur, dan helpen onze interieurarchitecten u hier bij. Salontafel in organisch marmer, Arambol AM.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts