donderdag 12 april 2018

Hoekstopkraan

Stopkranen vergelijken op Beslist. Hoekstopkraan aanbieding bij Praxis. Natuurlijk wil je voordelig je nieuwe hoekstopkraan kopen. We houden je hier op de hoogte van onze hoekstopkraan aanbiedingen en speciale acties!


Elke hoekstopkraan aanbieding is aangegeven met een kortingslogo. Warmteservice kan u alles vertellen over de voor u meest geschikte hoekstopkraan. Deskundigheid staat bij ons voorop.


Een hoekstopkraan is gemonteerd op plekken waar onderhoud verricht moet worden aan het toestel die de kraan bedient. Zo heeft een reservoir in het toilet altijd een hoekstopkraan zodat bij eventuele lekkage of bij onderhoud het kraantje dichtgedraaid kan worden. Deze chromen hoekstopkraan kun je gebruiken voor het tijdelijk afsluiten van de waterleiding op plaatselijk niveau. Zo hoef je niet de hoofdkraan af te sluiten en kan er op andere plaatsen nog gebruik gemaakt worden van het water. Voor het geheel afsluiten van de waterleiding dient de hoofdkraan dichtgedraaid te worden.


Als uw hoekstopkraan lekt, kunt u deze vaak zelf eenvoudig vervangen. Vaak zit de hoekstopkraan namelijk niet vast aan de leidingen onder uw wastafel en kunt u deze zelf losschroeven. Als de hoekstopkraan wel vast is gesoldeer kost het meer moeite om zelf de kraan te vervangen.


Bent u op zoek wat een hoekstopkraan is? Sanitairwinkel legt dit graag aan u uit. Wil je tijdelijk de waterleiding afsluiten op plaatselijk niveau? Bij GAMMA kun je de ideale hoekstopkraan kopen.


Het merk Best Design staat garant voor kwaliteit en design. Bekijk ons assortiment direct online. Let bij het installeren van dit product op voor het. Deze hoekstopkraan wordt meestal gebruikt voor de aansluiting van een reservoir aan de waterleiding.


Door middel van het afsuiten van deze hoekstopkraan kunnen werkzaamheden aan het reservoir, zoals reparatie of vervanging plaatsvinden zonder het totale waterleidingsysteem af te sluiten. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Vind jouw geschikte hoekstopkraan bij Badkamerwinkel. Vandaag bestel morgen in huis!


Hoekstopkraan

Dan een flexibele slang (met gevlochten stalen buitenmantel) vanaf de bestaande knelkoppeling naar de hoekstopkraan. De SCHELL- hoekstopkraan COMFORT heeft een trekvaste messing conische klemfitting met lengtecompensatie. De klep kan universeel worden gebruikt voor huishoudelijke toepassingen.


Het zorgt altijd voor een veilige watertoevoer naar stortbakken, was- en keukenkranen. Hij is zelfdichten een pakking is niet nodig. Dit kan handig zijn wanneer er onderhoud verricht moet worden, zoals een vervanging of reparatie van een kraan. Met een hoekstopkraan kunt u ook de straalsterkte van een kraan bepalen door meer of minder water door te laten. De BONFIX hoekstopkraan is verkrijgbaar in knel- en soldeer-uitvoering.


Hoekstopkraan

Daarnaast produceert BONFIX deze kranen in messing en in messing vernikkeld. De hoekstopkraan is vervaardigd voor het afsluiten van de watertoevoer door middel van een klepsluiting. Deze kraan dient vaak als afsluiter bij stortbakken. De ene kant is voorzien van een soldeereinde of knelkoppeling welke past op een millimeter pijp, de andere kant van een wartelmoer die past op het draadeinde van de stortbak-vlotterkraan. Je browser accepteert geen cookies.


Voor een optimale functie en weergave van de inhoud moet je bij de browserinstellingen het gebruik van cookies toestaan en de. Hierdoor kun je de wastafelkraan of fonteinkraan tijdelijk afsluiten. Dat kan erg handig zijn als je de kraan wilt vervangen of repareren. Daardoor hoeft je alleen de hoekstopkraan dicht te draaien en hoef je niet de hele wateraansluiting dicht te zetten.


Schrijf de eerste review over dit product. Onze winkels beschikken helaas niet over voorraad. Het is ook geen typische kraan, maar een kraan die gebruikt wordt onder elke wastafel. Je vindt deze kraan niet terug op de wastafel, maar onder de wastafel. Sinds generaties vertrouwen installateurs op de vakkennis van de Europese marktleider inzake hoekregelkraantechniek.


Denk aan een stortbak van een toilet of een wastafel. Met deze kraan kunt u tijdelijk de watertoevoer naar een plaatselijk toestel stop- of openzetten. Ook kunt u met behulp van een hoekstopkraan de straalsterkte van het water bepalen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts