vrijdag 6 april 2018

Perskoppelingen

Leidingen tegen lage prijzen. Bestel hier wastafelonderdelen online. Alle merken wastafelonderdelen. Altijd de beste deal voor jou. Shop direct online op beslist.

Ruim aanbod wastafelonderdelen. Meerdere aanbieders online. Grootste aanbod wastafelonderdelen. Goedkope wastafelonderdelen. Bekijk ons ruime aanbod Uponor fittingen.


Toolstation, voor vakmannen en serieuze doe-het-zelvers. Gratis bezorging vanaf €1- Professionele merken. Deze website gebruikt cookies om alle aanbiedingen te kunnen laten zien.

Voor uitleg over de gegevens die door de cookies bewaard worden, zie onze policy pagina. Nieuw Ophalen of Verzenden. Perskoppelingen met aluminium perhulzen daarintegen niet ! Ze zijn verkrijgbaar tot een doorsnede van millimeter.


Duurzame en veilige verbindingen met de MLC zijn snel met perskoppelingen te realiseren. Hierdoor hoeft er niet meer gelast of gesoldeerd te worden. Let wel op dat u bij perskoppelingen een perstang nodig zult hebben.


Uponor Knel- en perskoppelingen hebben beide een kiwa en komo keurmerk voor toepassing in de verwarming- en sanitairsectoren. Het assortiment van Maincor bestaat uit verschillende perskoppelingen , zoals rechte-, knie-, T-stuk en verlopende perskoppelingen. De Maincor perskoppelingen zijn gemakkelijk te installeren, lekdicht en voldoen aan de eisen van KIWA.


Deze koppelingen zijn geschikt voor de installatie van buissystemen voor cv, vloerverwarming en sanitair. Viega is dé internationale marktleider op het gebied van systeemtechniek. Let op, in verband met de drukke december maand is de kans groot dat bestellingen langer onderweg zijn.


VSH XPress is licht van gewicht en kan op een snelle. Wij doen ons best alles zo snel mogelijk te leveren. De onderstaande categorie wordt constant uitgebreid.

BONFIX bezit een groot assortiment aan perskoppelingen die uit voorraad leverbaar zijn. Dit assortiment bestaat uit persfittingen van de materialen: staalverzinkt, roestvaststaal en roodkoper en zijn verkrijgbaar in de maten 12mm tot 1mm. Al deze persfittingen hebben maar liefst: jaar garantie! Deze MLC koppelingen zijn messing vertind.


Ze hebben een gefixeerde pershuls na het persen laat de gekleurde aanslagring los. Afwijkende producten hebben wij binnen enkele dagen in huis. Niet gevonden wat u zocht?


De perskoppelingen zijn te persen zonder te ontbramen. Ons verkoopteam helpt u graag verder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts