dinsdag 3 april 2018

Knelkoppeling waterleiding

Messing knelkoppelingen in alle diameters. Groot assortiment leidingsystemen. Bekijk direct alle aanbieders en vind de laagste prijs! Leidingen en sanitair op Beslist.


Bij het aanleggen of vervangen van leidingen in huis maak je meestal gebruik van knelkoppelingen. Via de waterleiding worden de kranen en het toilet voorzien van water.

Niet alle waterleidingen hebben dezelfde diameter. Tijdelijke afdichting van een leiding tijdens. Bonfix knelkoppeling kopen.


Bekijkt u in deze webshop de verschillende typen koppelingen en koop zeer voordelig en eenvoudig online de producten die u nodig hebt. Ook voor uw cv-installatie kunt u bij ons terecht. Knel fittingen zijn uitgevoerd met een messing knelring.


Ze zijn toepasbaar voor gas-, water- en cv-installaties en online te koop bij Warmteservice. Als je aan het werk gaat om je badkamer, keuken of toilet te verbouwen en je gaat een nieuwe waterleiding aanleggen of een oude waterleiding omleggen om nieuwe tappunten te maken, dan heb je het juiste installatiemateriaal nodig zoals knel mm koppelingen en accessoires. Bij het klussen helaas een koperen waterleiding geraakt en nu tijdelijk een knelkoppeling aangebracht.

Echter deze knelkoppeling zweet nog een beetje, maar durf hem niet nog strakker aan te draaien. Kan ik de naden van de knelkoppeling dichtsolderen? Een knelkoppeling bestaat uit of meerdere knelringen , een koppeling met gesneden buitendraad en twee of meer moeren. De moer, koppeling en de knelring moeten om de waterleidingbuis c. Aan de binnenkant van de moer bevindt zich schroefdraad. Bestel direct knelkoppelingen online Gratis Verzending Scherp geprijsd uur levering!


Bekijk alle prijzen van messing koppeling en bespaar tot. Om een dop op de waterleiding vast te solderen heeft u meerdere gereedschappen nodig. Over het algemeen kunnen we de stelling maken dat als u tijdelijk een waterleiding wilt afdoppen, u gebruik kunt maken van een knelkoppeling. Moet de waterleiding voor langere tijd afgedopt blijven, dan kiest u voor een soldeerverbinding.


Altijd een passende knelkoppeling bij Iezy! Wij begrijpen dat u gericht op zoek bent naar een passend product, specifiek gericht op uw persoonlijke situatie. Dit kan nog wel eens een intensieve zoektocht zijn, zeker voor een klein onderdeel zoals een knelkoppeling.


Fittingen voor wateraanvoer van topmerk Sencys zijn verkrijgbaar bij Praxis. We hebben een klusvideo gemaakt waarin je precies kunt volgen hoe je een knelkoppeling maakt. Multi-fit buizen met connectoren.


Je kunt ze met de hand verbuigen in de vorm die je nodig hebt. De buitendraad aan de andere zijde van de knelfitting gebruikt u dan om daar uw Hydrotense installatie mee aan de waterleiding te koppelen.

Wanneer u een knelkoppeling wilt monteren op een wicu-buis (= een zacht roodkoperen buis, flexibel met de hand te vormen), zorg er dan voor dat het uiteinde recht is. Plaats de knelkoppeling aan het einde de buis. Draai de moer op de koppeling.


Door middel van een steeksleutel, waterpomptang of een bahco kan de moer verder aangedraaid worden. Hierdoor ‘snijdt” de ring in de buis waardoor de dichting van de fitting ontstaat. Te zwaar aangedraaide ringen geven kans op lekkage.


In woon in een koopflat met blokverwarming en heb een lekkende knelkoppeling in een van de verwarmingsbuizen. Omdat de vorige bewoners zelf aan het klooien zijn geweest met de verwarmingsbuizen wil de VVE het het systeem niet leeg laten lopen zodat ik de knelkoppeling kan vervangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts