woensdag 18 april 2018

Ratten lokmiddel

Zorg bij de bestrijding van bruine ratten voor eerste kwaliteit lokaas. Gepelde haver wordt doorgaans door bruine ratten goed opgenomen. Weliswaar hebben bruine ratten voorkeur voor verschillende soorten voedsel in verschillende levensfasen of seizoenen, in de praktijk is het niet noodzakelijk om te variëren met lokaas voor rattenbestrijding.


Ratten lokmiddel

Door onze ruime ervaring in het bestrijden van ratten , en onvrede over de bestaande lokmiddelen hebben we een eigen lokmiddel ontwikelt wat voor ratten onweerstaanbaar is. Dit rattenlokmiddel is vloeibaar waardoor het overal op en aan te brengen is. Bestel snel bij de goedkoopste in de Benelux. Er zijn veel voedselbronnen voor ratten waar mensen niet genoeg bij stil staan, en zich niet bewust zijn van het feit dat ze ratten aantrekken. Voerdoos voor ratten om het lokmiddel of gif buiten bereik van kinderen en.


In sommige wijken ervaren inwoners overlast van ratten. Klapvallen met pindakaas als lokmiddel is een veel gebruikt product. Deze rattenbestrijders werken met lokmiddel , gif en vangkooien. Laat gevangen mollen, muizen en ratten vrij in de natuur.


Het lokaas voor ratten is een kant-en-klare pasta voor op klemmen en in vallen. Op deze manier kunt om meerdere ratten per keer te vangen. Naast de bovengenoemde unieke combinatie is de klapdeur voorzien van een zeer sterke veer en een vergrendelingspin waardoor eenmaal gevangen ratten niet meer kunnen ontsnappen.


De kooi is geheel gegalvaniseerd en van zeer goede kwaliteit. Het is van cruciaal belang als je de strijd met deze plaagdieren aan gaat, dat je de kneepjes van het vak goed kent. Als professioneel ongediertebestrijder help ik je daar graag bij. Door de sterke geur heeft deze lokstof een hogere aantrekkingskracht dan de meeste rattenlokmiddelen op de markt.


Vormt een perfecte combinatie met klem of vangkooi. Met de speciale doseerdop handig doseren zonder te druppelen. Muizen en ratten bestrijden Verdelging van ratten en muizen.


Gelukkig vindt u bij AllesTegenOngedierte. Ratten zijn taaie beestjes die zich niet zo makkelijk laten bestrijden. Naast ons huismerk bieden wij diverse a-merken van over de hele wereld aan als Victor, Pest-Stop en Luchs.


Het product is onweerstaanbaar voor deze groep knaagdieren en zal uw vangstopbrengst verhogen! Dit niet giftige, hypoallergeen ratten lokmiddel is uitstekend geschikt voor alle ratten vangkooien en houten- en kunststof ratten klapvallen. Provoke is makkelijk aan te brengen door middel van een niet-druppelende vulfles. En bovendien wateroplosbaar. Zelf ratten vangen of bestrijden vergt kennis, aandacht en vooral geschikt en kwalitatief goed materiaal.


Hoe beter het lokmiddel het sneller en hoe groter het resultaat! Lokmiddelen zijn van groot belang bij het laten slagen van een vangactie. De lokmiddelen die wij verkopen zijn door de faunaspecialisten van Faunacontrol zelf samengesteld voor het optimale resultaat in de praktijk. Francis blijft ondertussen in de eigen tuin op vinkenslag zitten om ratten te vangen.


Ratten lokmiddel

Enig opzoekingswerk op internet leerde me al dat je vooral aantrekkelijk lokaas moet gebruiken, zoals kaas of chocolade. Uit ondervinding weet ik ondertussen wel dat de ratten in onze buurt liever de chocolade dan de kaas hebben, lacht de man. Doorbraak onderzoek naar lokmiddel bedwantsen. Provoke lokmiddel voor Ratten.


Bruine ratten (Rattus norvegicus Berkenhout) komen onder meer in onze rioolsystemen voor. Ratten worden door smaak aangetrokken en zijn kieskeurige eters. Provoke is een lokmiddel gebasseerd op een mengsel van diverse voedsel ingredienten.


Ratten lokmiddel

Onderstaande link laat zien hoe het werkt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts