maandag 9 april 2018

Messing knelfittingen

Knelfittingen zijn uitgevoerd met een messing knelring. Na gebruik van de fitting kan de knelring niet opnieuw gebruikt worden. Tevens zit er GASTEC QA keurmerk op de koppelingen voor een veilige verbinding in gasinstallaties.


Messing knelfittingen assortiment. Met het gebruik van messing knelfittingen bij het installeren van koelinstallaties en warmtepompen is dus voorzichtigheid geboden. Wij raden het dan ook absoluut af, montage geschiedt dan ook op eigen risico! Onze knelfittingen passen overal.


Welke knelfittingen u ook nodig hebt om een centrale verwarming vakkundig te monteren, u vindt ze bij ons. Dankzij onze 65-jarige ervaring weten wij perfect welke courante knelfittingen nodig zijn bij het monteren en repareren van een centrale verwarmingsinstallatie. De verbinding komt tot stand met behulp van standaard gereedschap zoals steeksleutels. Dit zeer complete pakket is geschikt voor verwarmings-, gas-, solar- en drinkwaterinstallaties. Optimaal installatiegemak VSH Super knelfittingen zijn zo ontworpen dat ze in optimaal installatiegemak voorzien.


Messing knelfittingen

Bij de overgang van tyleen naar koper is het handig om de messing knelfittingen te nemen. Wilt u een aftakking maken op de bestaande koperen leiding voor bijv. Neem dan eerst een messing knelkoppeling t-stuk met binnendraad.


Gietijzeren afsluiters Fucoli. Met deze rechte koppeling is het mogelijk om twee pijpen of buizen in horizontale richting met elkaar te koppelen. Tameson Een puntstuk (knelfitting) met rechte vorm en buitendraad is een handige manier om een water- of gasleiding te verbinden zonder te solderen. Verschillende modellen hebben gastec en Kiwa keurmerk. TP-ADAPTORS XEURO VERNIKKELD.


Toolstation, voor vakmannen en serieuze doe-het-zelvers. Gratis bezorging vanaf €1- Professionele. Knelkoppelingen zijn uit messing vervaardigde verbindingsstukken om leidingen en appendages zoals overstortventielen, ontluchters en meetapparatuur te installeren in uw CV-installatie. Voor een goedwerken lekvrij en veilig systeem is het aan te raden kwalitatieve knelkoppelingen te gebruiken. De BPE knelfittingen kunnen worden toegepast bij gasinstallaties, drinkwaterinstallaties, Cv-installaties.


Koop u knelfittingen vandaag nog online in onze webshop en profiteer direct van onze scherpe prijzen en snelle levering! Voor vragen of advies over de knelfittingen kunt u terecht bij onze klantenservice. Verloopset KIWA knelfittingen. Vind bij Wildkamp een ruim assortiment. Wildkamp helpt u graag verder!


Messing knelfittingen

Behalve knelfittingen die geheel van messing zijn, is er ook een uitvoering van verzinkt staal met zachte kunststof klemringen. Bonfix messing knelfittingen. Deze laatste worden onder meer toegepast bij dunwandige stalen cv-leidingen.


Een knelkoppeling voor koperen pijp is altijd van messing , nooit van staal. Een knelfitting bestaat uit drie delen, onder andere een frame, knelring en wartelmoer. De knelfittingen zijn leverbaar in de messing en nikkel.


U kunt de koperen buizen afkorten door gebruik te maken van een pijpensnijder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts