woensdag 4 april 2018

Ijzeren poortdeur

Een ijzeren poort kan op een moderne, maar ook op een tijdloze manier worden vormgegeven. Als u op zoek bent naar een robuuste poort met een stevige uitstraling, dan kunt u kiezen voor de ijzeren poort. De ontwerpafdeling van DJS Hekwerken zal er voor zorgen dat uw poort de uitstraling krijgt die u voor ogen had. Alles is mogelijk met een. Koop en verkoop ijzeren poort eenvoudig op Marktplaats.


Ijzeren poortdeur

Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Degelijke poortdeur tuindeur poeder gecoat composiet planken. IJzeren deurframe voor tuindeur in maten mm dikte - met verstelbare hengen.


Bij het zelf bouwen met ijzeren poortframes is dus enige kluservaring wel zo handig. Hou bij het zelf maken van een deur op een ijzeren frame met werking van hout. Hier vindt u een ruime selectie ijzeren frames voor zelf poortdeuren maken.


Ijzeren poortdeur

Dankzij het metalen deurframe gaat uw poortdeur niet doorhangen en heeft u dus een degelijke poortdeur. Kies uit kant en klare poortdeuren in ijzeren frames met hardhout of geimpregneerde planken inclusief slot of bestel losse metalen frames om zelf een tuindeur te maken. M houten planken moeten vervangen worden. Zit geen cilinder voor slot meer in.


Met een diameter van mm, zorgen deze palen voor lang plezier. Een groot deel van onze tuindeuren heeft een verzinkt ijzeren deurframe. Uniek is dat wij deze deuren altijd leveren inclusief een eindplank waar u een slot in kunt monteren én een stootlat, waar de deur tegenaan valt bij het sluiten ervan.


Daarnaast zitten er bij onze tuindeur met ijzeren frame altijd verstelbare hengen. De als extra te leveren planken zijn door middel van zelftapschroeven eenvoudig te monteren op het ijzeren frame van uw tuindeur. Onze stalen poortframe is leverbaar met of zonder slotkast. IJzeren poorten vragen geen onderhoud doordat deze thermisch zijn verzinkt met daarna een 2-laags poedercoating in uw gewenste RAL-kleur.


U betaalt geen meerprijs voor een kleur en sierpunt naar uw wens. Zo sluit uw ijzeren poort precies aan op de wensen die u heeft. Wilt u zelf een poortdeur maken? De oplossing voor uw zelfgemaakte tuindeur.


Ijzeren poortdeur

Wij leveren ook kant en klare tuindeuren. Tuinpoorten bij GAMMA: goede kwaliteit, ruim assortiment, diverse topmerken. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Wanneer er sprake is van veel lopend of fietsend verkeer, wordt om die reden vaak gekozen voor een looppoort of extra poortdeur.


Ook de veiligheid kan een reden zijn. Door de grote poortdeuren goed af te sluiten en looppoort open te houden, kunnen grotere voertuigen worden geweerd. Hier vind u ons assortiment poortframes en aanverwante artikelen om een zeer robuuste deur te maken voor uw schutting of poort.


Ook kunnen wij de deur voor u (op maat ) maken. Wanneer je tuindeuren zoekt, wil je die deuren voor jouw tuinpoort vinden, die bij jouw tuin en jouw smaak passen. Ben je op zoek naar tuindeuren van douglas hout? Of een type merk, zoals Elephant tuindeuren?


Wil je een recht-toe-recht-aan poortdeur , die goed past bij je tuinschermen? Een schutting met tuinpoort bieden je meer veiligheid en privacy in je tuin. Bij KARWEI vind je een ruim aanbod aan tuinpoorten in verschillende houtsoorten. Voordeel van een schuifpoort is natuurlijk dat deze minder plaats inneemt.


Voor een poortdeur op ijzeren frame heeft u nog wel zware duimen nodig. Gegalvaniseerd ijzeren tuindeurframe met verstelbare hengen. Deze hangt u in een soort frame. De perfecte oplossing voor de meest solide tuindeur die u maakt zoals u zelf wilt.


U kunt het frame zowel voor een rechte deur als een toogdeur gebruiken. De planken monteert u eenvoudig met zelftappende parkerschroeven. Het deurframe is verkrijgbaar in verschillende afmetingen.


Bij IJzer in de tuin vindt u diverse soorten (verstelbare) poortframes - ook wel deurframes genoemd- en toebehoren. Met deze poortframes kunt u een stevige schutting-, poortdeur of tuinhek maken. De poortframes zorgen er daarnaast voor dat het hout van uw schutting- of poortdeur niet krom kan trekken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts