woensdag 3 december 2014

Kunststof buxus bol

Kunststof buxus bol

De keuze voor de juiste hoogte van de buxus is afhankelijk van smaak en maatvoering van de pot of plantenbak. Heeft u graag wat buxus in uw tuin? Maar u houdt niet van het snoeiwerk ? Dan bent u zeker goed geholpen met een kunstbuxus van kunstplantenkopen. Wij hebben zowel gewone buxusbollen als buxusbollen op stam van heel goede kwaliteit Aarzel niet om ons te contacteren indien u vragen heeft! Plaats deze in ronde of vierkante plantenbakken.


In bepaalde situaties wordt de kunststof buxus bol opgesierd door middel van een strik om de stam. Dit zien we vooral tijdens feestelijke gelegenheden, maar ook in de horeca. De kunst buxus in kubus vorm past het mooist in gelijkwaardige plantenbakken van kubusvorm. Deze kunstplant buxus bol op stam in kunststof pot heeft een diameter van ca. Deze natuurgetrouwe buxus met bollen is 165cm hoog en is gemaakt van kunststof en UV-bestendig, daardoor goed geschikt voor buitengebruik.


Verkrijgbaar in één afmeting. Buxus Double Ball Tree 165cm. Deze buxus heeft een bol van 50cm diam. Wordt standaard geleverd in plastic pot. Materiaal plant: kunststof.


Replica buxusbol in kunststof. Aan deze altijdgroene buxusbol heb je geen werk, enkel voordelen. Kunstplanten als deze buxus hoef je niet te snoeien, water geven of bemesten en ook de buxusmot laat deze buxusbol met rust. Een mooie tuin-, huis of winkeldecoratie voor alle liefhebbers met of zonder groene vingers!


Vanaf €gratis thuisbezorgd. Hét online tuincentrum met meer dan 10. Bol is beoordeeld met een 1. Vergelijk alle aanbieders op Zoover. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Veel langer, omdat bij buitengebruik, het kunststof veel meer bescherming nodig heeft.


De kwaliteit van deze kunstbuxus spreekt voor zichzelf. Deze kunst- buxus -ballen zijn samengesteld uit twee halve bollen en voorzien van stevige dikke buxusblaadjes zodat de bollen goed zicht-dicht zijn. Ook kunnen onze kunst buxus bollen en kunstbuxus op stam goed buiten gebruikt worden. Kunststof buxus op stam, met stammen.


De totale hoogte bedraagt cm. De kunststof blaadjes zijn Uv-bestendig en opgewassen tegen allerlei weersomstandigheden. Daardoor is deze UV kunstboom ideaal om buiten mooie decoraties mee te maken. Erfafsluitingen in kunststof.


Kunststof buxus bol

Volgens een kennis kan ik best enkele planten samenzetten en dan in vorm snoeien om vb een bol van cm. Is er een snellere manier om je terras uitstraling te geven dan met een paar mooie potten met buxus ? Twee buxusbollen aan weerszijden van de voordeur zet meteen de juiste toon: welkom! Je kunt buxus in allerlei modellen knippen, van piramide tot kerstboom. Buiten op het balkon, naast de voordeur, in de hal of op het terras achterin de tuin.


Deze prachtige kunst buxus bol kunt u echt overal neerzetten om een fijne groene sfeer te creëren. Leuk in zowel enkel- als meervoud. De kleine kunststof blaadjes zijn namelijk zeer stevig en uv-bestendig en opgewassen tegen win zon en neerslag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts