woensdag 17 december 2014

Spiraalglijbaan

Uw droom glijbaan voor een top prijs - Meer dan 260. Kunststof modules spiraalglijbaan voor openbaar gebruik. Deze glijbaan is uitermate geschikt voor elke toren, dat komt omdat de glijbaan bestaat uit modules die losgekoppeld kunnen worden daardoor is deze leverbaar voor diverse platform hoogtes. Doordat de glijbaan is gemaakt van polytheen is de kans op krassen heel gering. Breidt de speeltoren in de tuin voor uw kleine avonturiers uit met onze bonte aanbouwglijbanen.


Of het nu gaat om een golfglijbaan, een spiraalglijbaan - of zelfs een glijbaan voor openbaar gebruik, deze superglijbanen staan garant voor fantasierijke avonturen. Leuke variatie op de rechte glijbaan, deze spiraalglijbaan. De platvormhoogte is 1cm. De lengte van de glijbaan zelf is 1cm.


Bestaande uit glijdelen gemonteerd rond een centrale paal en onderling vastgeschroefd. Als jouw speeltuin is uitgerust met een standaard glijbaan dan ontdek je al snel dat dit lang niet zo leuk is als een stoere spiraalglijbaan. Je doet er met deze glijbaan veel langer over om beneden te komen. Zo heb je nog langer glijplezier vergeleken met andere glijbanen die direct naar beneden gaan.


Spiraalglijbaan

Uiteraard kunt u de kunststof glijbaan ook gebruiken als taludglijbaan. In de loopbaan om de aarde! Op de glijbaan Spin doorkruisen kleine ontdekkers de sterren van de hemel en voelen de warmte in hun buik, terwijl. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen.


Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Ook zo gek op speelgoed dat steeds opnieuw anders op te bouwen is? Kijk voor alle soorten en maten quadro bouwdozen op toysgarden. Razendsnel verzonden of gratis.


Opblaasbare waterglijbaan kopen? Nieuwe en tweedehands goederen, auto’s en diensten, kopen en verkopen op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel op de grootste advertentiesite van Nederland. Bekijk hier snel de grote collectie buiten kinderglijbanen voor veel speel plezier Goedkope aanbiedingen. Spiraalglijbaan in spuitgegoten HDPE.


Deze lange slinger glijbaan is zeer glad en glijdt daardoor uitstekend. Geschikt voor een speeltoren met een platformhoogte van 150cm. De Quadro spiraalglijbaan is een uitdagende uitbreiding op één van de Quadro basissets. Deze glijbaan kan ook nog gemonteerd worden op de modular slide en zo een extra lange glijbaan vormen. De groene spiraalglijbaan wordt geleverd inclusief uitloopstuk en onderstel.


Spiraalglijbaan

De spiraalglijbaan bestaat uit glijdelen gemonteerd rond een centrale paal en onderling vastgeschroefd. De metalen centrale moet ongeveer 5mm diep geplaatst worden en gestabiliseerd in beton. TOESTELNAAM stalen toren met spiraalglijbaan BESTELNUMMER 1. DOWNLOADS Bekijk Catalogus. Voor kinderen is deze glijbaan een bron van plezier. Een groene spiraalglijbaan in spuitgegoten HDPE.


Glijbaan rvs 100cm Aanbouw glijbaan rvs 1cm. Springkussen reparatie doen wij van alle merken. De basis van de glijbaan is een stalen buis welke cm. Een van de kleinere platforms heeft een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts