maandag 29 december 2014

Steigerhout tafelblad maken

Bespaar tot wel via kiesproduct. Koop nu tafelbladen voor uw huis. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Met een mooie, grote tuintafel van steigerhout heb je genoeg plaats voor familie en vrienden om bijvoorbeeld samen buiten te eten in de zomer.


Steigerhout tafelblad maken

Wist je dat je bij GAMMA naast brede steigerhouten planken ook smallere verbindingslatten van steigerhout kunt vinden? Zo kun je veel makkelijker aan de slag met het maken van je eigen tafel. Het tafelblad kan afgewerkt worden met coating, lak of een wash. Kijk hiernaast voor de actuele levertijd.


We maken onze steigerhouten tafelbladen van onbehandelde planken, die we uiteraard goed en splintervrij schuren. Steigerhouten tafelblad op maat laten maken. Als je alle stappen doorlopen hebt, ben je klaar! Je hebt nu je eigen steigerhout tafel Kim gemaakt! Je kunt de tafel zowel binnen als buiten plaatsen.


Dan kun je ook de tafel pimpen door middel van een likje verf of andere decoratie! Kijk voor inspiratie op onze inspiratiepagina! Wij willen beginnen met het maken van een eettafel met een blad van steigerhout. Gister hebben we planken van steigerhout gekocht van 2. Tafelblad van steigerhout maken.


Opklapbare bankjes aan de picknicktafel. Octagonale picknicktafel naar voorbeeld van Ana White. Doe het zelf picknicktafel voor jonge kinderen. Er zijn veel manieren om zelf een tafelblad te maken , maar de eenvoudigste manier is door een aantal planken aan de onderzijde met elkaar te verbinden met een paar dwarsplankjes.


Steigerhout tafelblad maken

Een tafel van steigerhout. Oersterk en bestand tegen weer en wind. In de bouwmarkt zijn niet alleen brede steigerhouten planken te koop, maar ook smallere ‘verbindingslatten’ van steigerhout.


Dat maakt de klus een stuk eenvoudiger. Omschrijving Dit tafelblad is gemaakt van kwallitatief en 1 verantwoord verkregen hout. Hierdoor krijg je een erg robuuste en stevig tafelblad die voor vele doeleinden geschikt is. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Ruim assortiment online bestellen! Snelle levertij ook voor maatwerk. Heb je al een mooie tafelpoot of tafelonderstel en wil je een nieuw tafelblad van steigerhout dan maken we deze voor je op maat.


Wil je een rond steigerhouten tafelblad ? Deze tafelbladen zijn kant en klaar om te gebruiken voor uw tafel waar u al jaren over droomt! U kunt het blad nog behandelen in de kleur hoe u het wilt. Het is heel goed te doen om zelf een tafelblad te maken van balken. Het kan echter ook op een nettere manier.


Met steigerhout kun je zelf mooi, robuuste meubels maken voor binnen en buiten. Zo kun je je eigen steigerhouten stoelen, tafel, tuinbank, kast of bureau maken. Je vindt hier niet alleen handige stappenplannen, maar ook duidelijke tekeningen waar je meteen mee aan de slag.


De planken verlijm ik mbv. Wij maken hier onderscheid tussen ongebruikt en gebruikt steigerhout. Dit gebruikte steigerhout wordt oorspronkelijk gebruikt als loopplank op bouwsteigers. Op den duur krijgt het hout wat meer karakter waardoor het perfect is om meubelen van te maken.


In de bouwtekening kan je al meer lezen over welke constructie wij zouden gebruiken. Als de poten af zijn, moet je tenslotte beslissen of je het tafelblad met kit wilt bevestigen, of met spijkers of schroeven. Doe je dit met kit, dan zie je minder van de bevestiging terug. Hierboven een zelfgemaakte tuintafel met tafelpoten en omlijsting van steigerhout en planken van het tafelblad die uit een oude pallet gemaakt zijn. Deze tafel is heel goedkoop en snel zelf te maken als je de schragen in de bouwmarkt koopt.


Maak een tafel van pallets. Het brengt een gezellige en warme sfeer in huis en daarbij maakt het uw terras ook helemaal af. Daarom is het nog steeds de trend van dit moment! Omdat iedereen zijn eigen wensen heeft, hebben wij geen voorraad en wordt alles op bestelling naar uw wens gemaakt. Hoe je een tafelblad kunt maken , lees je natuurlijk in dit artikel geschreven door ondergetekende Fred Schouten.


Steigerhout tafelblad maken

In mijn bouwtekeningenpakket vindt je de bouwtekening die jou gaat helpen om een tafelblad te maken. Klaar om je eigen tafelblad te maken ? Ga dan snel verder met het lezen van dit artikel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts