dinsdag 30 december 2014

Prunus laurocerasus caucasica laurier

Haagplanten, zo bij u thuisbezorgd. Binnen werkdagen geleverd. Hét online tuincentrum met meer dan 10. Bekijk uw resultaten prunus laurocerasus bij teoma.


Prunus laurocerasus caucasica laurier

Voordelige staffelprijzen Lage verzendkosten gratis afhaalpunten. De laurier Caucasica in pot kunt u in tegenstelling tot de laurier Caucasica met kluit wel het hele jaar door planten. Hierbij is het wel belangrijk om de haag in de beginperiode voldoende water te geven. Prunus laurocerasus Caucasica van eigen kwekerij.


Elke laurier Caucasica in het assortiment van Haag-Heg is afkomstig van onze eigen kwekerij. De prunus laurocerasus caucasica is ook te koop in de webshop van haagplanten. De informatie die u bij ons vindt kan zeker van pas komen als u op haagplanten. Alle Laurier soorten vallen onder de wintergroene hagen. De kleine donkergroene bladeren contrasteren goed met de witte bloemen.


Al deze, tenzij anders aangegeven, zijn in de Benelux goed winterhard. De Prunus Caucasica leiboom (leilaurier) is een in de winter groenblijvende leiboom. Deze leiprunus laurier geeft in het voorjaar witte bloesem.


Deze boom kan op klei en zanderige grond geplaatst worden. Als de boom op schrale grond geplaatst wordt, is het wel belangrijk de grond na het planten bij te mesten. Er zijn verschillende ziekten waar deze boom last van zou kunnen krijgen, maar in de praktijk treden ze zelden op. Informatie over het bestrijden van ziekten en plagen is te vinden op de site.


Zoek prunus laurocerasus bij homeandgardenideas. De plant komt van oorsprong uit de kaukasus ( Caucasica verwijst hiernaar). Het is een sterke groeier die gemakkelijk een hoogte van meter kan halen. De ‘ Caucasica ’ behoort tot de familie van de ‘prunussen’, waartoe bijvoorbeeld ook de (sier-)kers behoort. Deze Laurier of ‘laurierkers’ is goed winterhard en bovendien wintergroen.


Zo heeft u het hele jaar een groene haag of struik in uw tuin. Het blad van de Laurocerasus Caucasica is glanzend donkergroen. Bladvorm is langwerpig van á centimeter groot.


Prunus laurocerasus caucasica laurier

Caucacica is een hele sterke plant die nauwelijks vatbaar is voor ziektes. Deze plant kan maximaal meter hoog worden en wordt ook veel als dichte haag toegepast. Ook deze beide planten blijven in de winter groen en kunt u er een mooi, dichte haag mee maken waardoor uw privacy blijft behouden.


Er is voor u dus heel wat te kiezen! Verkrijgbaar in verschillende afmetingen op onze website! Laurier Caucasica Als je een wintergroene en dichte haag wilt maken, dan zit je met de laurier Caucasica goed.


LeiLaurier is een prachtige bladhoudende en groenblijvende leiboom. Deze laurier is een snelle groeier, gekweekt in pot, dus met prachtig wortelgestel. In pot of doorgroeikluit, dus zomer en winter te planten. De novita is zeer winterhard en zal van eventuele vorstschade snel herstellen. Ook is deze laurier goed gewapend tegen ziektes als hagelschot en meeldauw.


Al deze eigenschappen maken de prunus laurocerasus novita een heel geschikte haagplant. Een laurierhaag novita heeft een prachtige glanzend groene kleur. Kom eens langs bij Ten Hoven Bomen in Apeldoorn.


Groenblijvende leibooom, Prunus Laurocerasus Caucasica Leilaurier. De leilaurier is een bladbehoudende leiboom en zeer sterk. De snelgroeiende leilaurier is dan ook een zeer geliefde leiboom tegen inkijk in zomer en winter.


In het voorjaar krijgt de leilaurier witte bloemen. Toch kan hij ook fraai als losse struik toegepast worden. Soorten laurierkers voor hagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts