dinsdag 30 december 2014

Amerikaanse brievenbus kopen

Amerikaanse brievenbus kopen

Ruime keuze brievenbussen. Bestel diréct Online met Thuiswinkel Waarborg. Bekijk alle soorten brievenbussen. Staand of voor in de muur. In een handomdraai bij u geleverd.


Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Vind amerikaanse brievenbussen het nu op Kensaq. De originele amerikaanse brievenbus met het bekende rode vlaggetje. Nu ook verkrijgbaar met slot. Of bezoek onze showroom in Zutphen.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Brievenbussen koop je eenvoudig online bij bol. Afmetingen (hxbxd): 220x165x4mm.


Wandbrievenbus inclusief slot, model Monaco - Een brievenbus kopen hoeft niet moeilijk te zijn. Het strakke design is niet alleen mooi maar ook praktisch: het dakje boven de gleuf beschermt je post tegen wind en regen. Alle soorten brievenbussen die we hebben, hebben we ook in designeruitvoering. Ideaal als u niet zomaar wilt kiezen voor een standaard brievenbus in een groene of grijze kleur maar net even een stapje verder wilt.


Designbrievenbussen hebben een bijzondere uitstraling en een fraaie vormgeving zodat ze meteen vanaf de weg al op zullen vallen. Wanneer de post gebracht is doet de postbode het vlaggetje omhoog. Zo hoef je niet onnodig naar de brievenbus te lopen. Deze met het rode vlaggetje. Ze zijn over het algemeen vervaardigd uit aluminium.


Amerikaanse brievenbus kopen

Maar vanaf vandaag ook bij u ! Heeft u liever een staande brievenbus of een brievenbus die aan de wand kan? U vindt elk type of model in onze shop. Aanbiedingsprijs € 4Normale prijs € 780. Toevoegen om te vergelijken.


Daarnaast zijn groene en zwarte brievenbussen voor buiten of een grote brievenbus een mooie optie. Zoek je een slot voor je brievenbus ? Ook dan ben je aan het juiste adres! Kortom, wanneer je een brievenbus gaat kopen is er bij HORNBACH genoeg. In onze collectie vindt u al brievenbussen vanaf € 195.


Amerikaanse brievenbus kopen

Bestelt u op werkdagen voor 16:uur? Dan wordt uw pakket dezelfde dag nog verzonden! Bestelt u op zaterdag of zondag? Dan wordt uw pakket maandag verzonden. Wij bezorgen ook in België en Duitsland.


Bij ons vindt u een breed assortiment brievenbussen. Amerikaanse brievenbus kopen. Zowel staande brievenbussen als wandbrievenbussen.


Ook leveren wij brievenbus systemen met meerdere compartimenten. Wij kopen onze brievenbussen in bij Duitse leveranciers (onder andere Burg Wächter). Als u wilt dat uw US mailbox echt opvalt, zijn deze brievenbussen voor u. U kunt deze brievenbus in maar liefst kleuren bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts