maandag 29 december 2014

Pizzasteen boretti

Bekijk ons uitgebreide assortiment. Kies uit producten vanaf € 95. Leg de pizzasteen op uw barbecue en sluit de deksel, binnen minuten heeft u een heerlijke pizza. De Piastra zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de warmte.


De pizzasteen is ook geschikt voor het bakken van broo taart en cake.

Hierdoor ontstaat er een oveneffect en geniet je binnen de kortste keren van een heerlijke authentieke pizza. De steen zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling, zodat de pizza overal op gelijke temperatuur is. Verder winkelen Naar winkelwagen. Deze pizzasteen is één van de vier Culinary Modular accessoires die allemaal te gebruiken zijn met het Culinary Modular rooster.


Waar moet ik op letten bij een het kopen van pizzasteen ? Deze vragen zullen allemaal beantwoord worden, maar laten we als eerste even bekijken wat zo’n steen nou eigenlijk is. De rest van de vragen zullen dan vanzelf beantwoord worden.

Een pizzasteen is een steen die heel hittebestendig is. Gelukkig is er een oplossing voor het behouden van een meer constante temperatuur in normale (hete-lucht) ovens: de pizzasteen. Plaats de pizzasteen in de oven voordat je deze laat opwarmen en leg de pizza op de pizzasteen zodra de oven goed is voorverwarmd.


Met behulp van een pizzasteen creëer je een speciale pizzabakplaat. Leg de PIZZASTEEN op een stabiele ondergrond en wel zo, dat de PIZZASTEEN door de druk van de waterstraal niet kan verschuiven en daarbij niet kan worden beschadigd. Pizzasteen voor het bakken van pizza in een normale oven. De hogedrukwaterstraal spuit vastgebrande resten van het oppervlak van de PIZZASTEEN en reinigt hem grondig. Voordat u de PIZZASTEEN weer gebruikt, moet u hem goed laten drogen.


Laat ik het zo zeggen: met een pizzasteen kom je absoluut het dichtst in de buurt. Dunne of dikke pizzasteen. Als je pizza gaat bakken en de oven aanzet (zet je oven op de hoogst mogelijke temperatuur), dan laat je de pizzasteen rustig samen met de oven opwarmen. Alles wat je deze zomer nodig hebt voor een geslaagde BBQ vind je op beslist.


Specialistisch advies nodig? Vandaag bestel morgen al bbq’en! Je hoeft hem er helemaal niet uit te halen, omdat het een steenoven effect kan geven, wat ervoor zorgt dat de hitte beter wordt vastgehouden en gelijkmatiger wordt verspreid.

Je kunt je bakblik, pan, braadslee enzovoorts gewoon op de steen zetten. Bereid je barbecuemogelijkheden uit met deze pizzasteen van Boretti. Vergelijk alle webshops, merken en barbecue pizzastenen en vind de perfecte BBQ pizzasteen tegen de beste prijs! Een Boretti pizzasteen en hulpstukken staat voor een fraai design gecombineerd met een goede kwaliteit.


Met goede specificaties heeft een Boretti pizzasteen en hulpstukken een meerwaarde voor iedere keuken. Daarnaast zijn de producten van Boretti onderscheidend in design en kunnen diverse apparaten in ieder gewenste kleur worden uitgevoerd. Mooie grote pizzasteen van boretti om een lekkere knapperige pizzabodem te krijgen of voor focaccia. De tijdelijke cashback korting wordt direct in de.


Een van de meest populaire producten uit het assortiment van Boretti is het fornuis, gekenmerkt door uitzonderlijke kwaliteit en gebruiksvoordelen. Met Boretti ’s jarenlange ervaring hebben ze een reeks ovens gecreëerd die zelfs de onervaren kok kan laten schitteren in de keuken. Met een pizzasteen vermijd je de kleffe pizza’s uit de oven.


Ideaal hiervoor is een steenoven of een pizzaoven. Als zo’n oven niet tot de opties behoort, dan is een pizzasteen een uitstekend alternatief. De hitte die een oven produceert wordt gelijkmatig in de steen verdeeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts