maandag 15 december 2014

Ph plus granulaat

Noch mehr Originals und Exclusives. Interline pH-Plus Granulaat te verkrijgen in handige 1kg of voordelige 3kg verpakking. Haal de pH -waarde van uw zwembad omhoog met de Interline granulaat. Ph Plus schnell bestellen.


Preise finden und vergleichen! Zwembad vullen met leidingwater Wij adviseren u om voor het vullen van het zwembad leidingwater te gebruiken. Zodra het pH granulaat is opgelost, kan je de emmer in het zwembad gieten.


Deze pH - plus zorgt voor een aangenamer zwemgevoel en bovendien verhoogt hij de doeltreffendheid van de ontsmettingsinstallatie. De Aqua Plus dien je toe te voegen wanneer de zuurtegraad of pH -waarde van je zwembad lager is dan 7. Want pas wanneer de pH -waarde goed is, kan je chloorgranulaat, chloorshock of chloortabletten toevoegen. H plus 5kg granulaat – poeder voor het verhogen van de pH van zwembadwater. Wanneer de pH -waarde van je zwembadwater te laag is, kan je deze verhogen met pH Plus poeder. Opgelet: Vermeng het pH Plus granulaat nooit samen met chloor.


Dat kan namelijk gevaarlijke (chloor)gassen veroorzaken. Wilt u meer informatie over het doseren en het gebruik van deze PH verhoger, bekijk dan hier het doseerschema. H kan u verhogen met pH plus poeder. H plus granulaat – poeder voor het verhogen van de pH van zwembadwater. Natriumbicarbonaat ) Hoeveel moet ik doseren?


Voeg pH - Plus nooit direct aan het water toe, los het op in een liter emmer met lauwwarm water en verdeel het daarna over het wateroppervlak. Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Alles om te sporten op beslist. H waarde van het water tussen en te hebben.


Ph plus granulaat

De PH -Waarde geeft de zuurgraad van uw zwembadwater weer. U kunt deze testen met een zwemwater test set. In een goede omstandigheid ligt de PH -waarde van het water tussen de en de 6. De aangegeven hoeveelheden chloor om toe te voegen aan uw zwembad zijn een advies, hieraan kunnen geen rechten ontleend worden.


Door diverse invloeden, zoals bijvoorbeeld zon, regen, onweer of de mate van gebruik van het zwemba kan de benodigde dosering afwijken van het advies. Interline PH-Plus granulaat 1kg Een zwembad met een te lage pH -waarde kan zorgen voor huidaandoeningen en gezondheidsklachten. Het kraanwater waarmee het zwembad is gevul blijft helaas niet zo helder en betrouwbaar als het was. Dit granulaat zorgt voor een aangenamer zwemgevoel en verhoogt de doeltreffendheid van de ontsmetting. Op die manier ontstaan namelijk uiterst gevaarlijke chloorgassen.


Ph plus granulaat

Zorg dus zeker voor voldoende tijd tussen het toevoegen van een pH -product en een chloorproduct. Ph plus granulaat kg verhoogt de Ph -waarde. Dit wordt gemeten in maten van tot 1 waarbij theoretisch neutraal is.


De Ph -waarde is de balans van het alkalische en het zuurgehalte van het zwemwater. Voor een goede chloor werking moet de pH -waarde tussen de en liggen. Dat kan eenvoudig met de testset of Aqua-check gecontroleerd worden. PH -minus per m(1liter) water verlaagd de pH -waarde met 1. Chloor werkt minder goed bij een te lage zuurtegraad van het water. De ideale waarde ligt tussen de en 8. Een te lage of hoge pH resulteert in troebel water vol bacteriën.


Ph plus granulaat

Verbeter de pH vervolgens eenvoudig met pH plus of pH min. Unieke aanbieding: Interline PH plus is tijdelijk extra voordelig in onze webshop!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts