maandag 8 december 2014

Oase biosmart 36000

Bestel het Oase BioSmart vijverfilter online. Voor 16:bestel morgen thuis! Bekijk nú ons Ruime Vijver Aanbod! De BioSmart doorstroomfilters van Oase staan bekend om hun uitermate goede kwaliteit en vormt een prima combinatie met een Bitron of een Vitronic UV-C filter. UVC eenheid zorgt voor een snelle vernietiging van algen en ziektekiemen.


Dit doorstroomfilter van Oase heeft meerdere voordelen ten opzichte van andere filtersystemen op de markt. Het grootste voordeel is de grotere biologische filtercapaciteit. Gevolg: een troebele koivijver. Het zicht was nog geen cm. Bij Wesdijk dé Vijverspecialist officieel Oase dealer.


Advies op maat van expert. Vandaag bestel morgen in huis! Plaats dit filter naast uw vijver, boven waterniveau, en uw water word weer helder en gezond. De klassieker keert terug. De opvolger van de succesvolle model Biotec 10.


De Biosmart ontdoet de vijver van lastige zweefalgen, verwijdert overtollige voedingsstoffen en zorgt zo voor permanent helder water. Deze doorloopfilter valt op door een hoge zuurstofverrijking en een groot waterdoorstroomvolume. De set wordt compleet gemaakt met de Vitronic Watt UV-C filter en meter vijverslang.


Het is een doorstroomfilter, wat inhoud dat we het hier hebben over een pompgevoede vijverfilter. De pomp (niet meegeleverd) ligt dus op de bodem van de vijver en het filter staat op de kant naast de vijver of enkele meters er vandaan. Please click Accept Cookies to continue to use the site. OASE filtermousses worden uitsluitend vervaardigd voor gebruik in vijverwater dat geschikt is voor vissen. Daarom komen ze meer als voldoende tegemoet aan de speciale eisen.


Oase biosmart 36000

Zeer strenge kwaliteitscontroles en specificaties zorgen voor constante en hoogwaardige verwerking van de filtermousses. Retrouvez les filtres pour bassin oase Biosmart set sur notre site. Handige spoelen met de reinigingshendel, door de bodemafloop kunt u het vuile water makkelijk via de afvoer weg laten lopen.


Koop nu en betaal pas over dagen! Deel uw product ervaring en plaats een review. Complete Oase Biosmart filterset met optimaal op de filter afgestemde pomp – de ideale.


Oase biosmart 36000

Nitrificatie- en denitrificatiezone. In de verschillende mousses worden giftige afbraakproducten zoals ammonium, ammoniak, nitriet of nitraat effectief afgebroken. I bought this one for a 0gallon pond to get it ready for my Koy and after week the filter and UV light completely cleared what was a pea soup green pond into crystal clear water which you can see to the bottom about 1. Geschikt voor vijvers tot m³ Extra zuurstofverrijking door speciale watergeleiding Reinigingshandgrepen voor een gemakkelijk onderhoud Inclusief indicatoren voor. Echter is de filterbehuizing naar behoefte voor ½ in te graven om de filter discreet weg te werken. Deze solide doorstroomfilterset is geschikt voor vijvers tot m3.


In de solide doorstroomfilterset is een combinative gebruikt van mchanisch-biologische reiniging en effectieve UVC techniek. De speciale watergeleiding zorgt voor extra zuurstofverrijking.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts