maandag 22 december 2014

Luchtslanghaspel 20 meter

Luchtslanghaspel 20 meter

Inclusief Meter Luchtslang. De Hoogste Kwaliteit Tegen De Laagste Prijzen! Groot aanbod tuinartikelen online! Automatische luchtslanghaspel Meter , 8mm, Bar.


Deze bgs luchtslanghaspel is geschikt voor wandmontage, een zwenkbare montagebeugel wordt meegeleverd. Luchtslanghaspel met meter luchtslang en een automatisch oprolsysteem, voorzien van rolstop. Deze luchthaspel van Weber Tools is eenvoudig aan de wand of plafond te bevestigen (bevestigingsmaterialen worden meegeleverd).


Slang is zeer slijtvast en zeer sterk. Bij het afrollen van de slang krult de slang niet, dit in tegenstelling tot de meeste andere luchtslanghaspels. HosePro luchtslanghaspel meter. De luchtslang rolt zich na gebruik automatisch op in zijn stevige wandslangenbox. Wanneer de luchtslanghaspel aan de muur hangt, is de luchtslang soepel en tot iedere lengte uit te trekken en vast te zetten.


Luchthaspel lang meter online kopen in de webshop Datona. Voor 17:besteld = morgen in huis Altijd gratis bezorgd! Wilt u verder winkelen, bestellen, of onderstaande.


De maar liefst meter lange luchtslang kan een werkdruk aan van ruim bar. Daarnaast is het voorzien van een sterke kooi om de haspel heen. De slang van de haspel gaat automatisch weer terug, wanneer u eraan trekt.


Luchtslanghaspel 20 meter

Kenmerken: Unieke slanggeleiding, rolt altijd. De haspel zorgt ervoor dat je de luchtslang, zonder knikken, gemakkelijk oprolt. De maximale luchtdruk van de luchtslang is bar. Luchtslang drukluchtslang rubber persluchtslang met snelkoppeling en klauwkoppeling op rol nieuw en gebruikt op Werktuigen te koop en te huur en online te bestellen. Met een lengte van meter heb je veel bewegingsvrijheid.


Op zoek naar een open of gesloten luchthaspel voor in uw garage of werkplaats? Deze PVC-persluchtslang van Powerplus is meter lang en opgerold op een haspel. Productomschrijving van tm meter automatische luchthaspels met deze luchthaspels heeft u altijd perslucht beschikbaar. Vind de beste selectie luchtslanghaspel meter fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit luchtslanghaspel meter voor de dutch luidspreker markt. Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken.


Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze. Coolblue: alles voor een glimlach. Praktische, afneembare wandhouder en uitklapbare handgreep - Zet de slang automatisch opnieuw in -incl. Met op 180° graden draaibare ophangbeugel.


Ideaal voor in bijvoorbeeld de werkplaats, geen overtollig slang meer op de werkvloer. Maximale werkdruk: bar. Aangeboden jaar geleden door Handelsonderneming J. Airpress luchtslanghaspel met meter soepele luchtslang. Vergelijkbare zoekopdrachten voor luchtslanghaspel meter. Info over luchtslanghaspel meter.


Resultaten van zoekmachines! De haspel is uitgerust met een luchtslang van meter en de verstelbare wandsteun zorgt ervoor dat je hem eenvoudig van positie kunt verwisselen. De slang heeft een maximale werkdruk van bar en is volledig automatisch oprolbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts