maandag 22 december 2014

Afrastering hout

Bent u op zoek naar een elektrische afrastering? Koop complete oplossingen voor elektrische afrastering in onze shop. Het complete assortiment voor een betrouwbare afrastering.


Bestel alles voor afrasteren veilig online op Agradi. Afrastering : fraai, functioneel en veilig.

Een fraaie houten afrastering is naast functioneel en duurzaam ook mooi om te zien. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de omheining van de weide voor uw paarden of een afrastering voor faunagebieden. HBA Totaal levert en monteert vele soorten hekwerken, afrasteringen en omheiningen. De Hekkerij is gespecialiseerd in houten hekken en afrastering.


Schapenhekken, landhekken, wringhekken, looppoortjes e. Alle afrastering van Betafence bestaat uit een aantal praktische gaasafrasteringen die voor diverse doeleinden te gebruiken zijn. De rollen gaas zijn zowel met als zonder palen te bestellen en kunnen door heel Nederland geleverd worden. Zonder palen wordt het bouwen van een omheining lastig.

Bij Welkoop vind je verschillende houten tuinpalen, maar ook palen voor schrikdraad. Men spreekt dan meestal over weidepalen. Een afrastering wordt ook wel gemaakt van eiken bielzen of kastanje hekwerk. Naar gelang de gewenste levensduur, het gewenste esthetische effect kan voor het juiste afrasteringsmateriaal worden gekozen.


Wij hebben zowel de bielzen, het kastanjehout, robiniahout en geimpregneerd hout op voorraad. De korte stroomstoot van schrikdraad is krachtig genoeg om dieren af te schrikken maar veilig voor mens en dier. Na de eerste schok vormt de afrastering een psychologische barrière. En omdat dieren de omheining mijden, is er bijna geen fysieke belasting en gaat deze dus ook veel langer mee. Een elektrische afrastering is een kringloopsysteem.


Wij bieden u dan ook een zeer uitgebreid pakket afrasteringsartikelen. Het Noord-Europees grenen hout wordt altijd geïmpregneerd met Tanalith-E, Tanatone of Creosoot. Het grenen hout komt uit een koud gebied met weinig zonuren waardoor de ringen dichter op elkaar zitten.


Dit zorgt voor een langere levensduur van het hout. Tevens kan het hout beter tot de kern geïmpregneerd worden. Prijzen zien en online bestellen?


Dat is mogelijk als u bent aangesloten bij een van onze dealers in de buurt.

Wilt u producten verkopen als Kramp Dealer? Ben je op zoek naar een specifieke vorm van afrastering , neem dan gerust contact met ons op. Wij streven ernaar je aanvraag binnen uur te beantwoorden met een passende aanbieding. Kies uit meer dan 1afrasteringen. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Koop en verkoop afrastering eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Bij Agradi heb je een compleet overzicht met veel verschillende soorten afrastering. Ook vindt je op deze pagina informatie over hoe elektrische afrastering werkt en een schematisch overzicht, waarbij elke productgroep aan bod komt. Bij GAMMA vind je hekwerken in verschillende materialen. Zo hebben wij hekwerken van hout , rieten hekwerk en bamboe schuttingen, maar bijvoorbeeld ook exemplaren gemaakt van kunststof. Hout heeft een mooie natuurlijke uitstraling en kan in iedere gewenste kleur gelakt of geschilderd worden.


Wil je een mooi kastanje hekwerk? Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u iets kwijt? Met afrasteringpalen is het mogelijk om vrijwel overal op eenvoudige wijze een strakke gaasmat te maken. Welcome to the website of Hout Compagnie! Here you will find virtually all information for your needs for fencing, gate and trelliswork for pastures, meadowland and grassland.


Hout Compagnie can install your orders for you or supply you with the materials for own construction. Door de lage temperaturen en weinig zonuren in het noorden, groeit het hout veel langzamer. Hierdoor zitten de jaarringen dichter op elkaar, waardoor het hout duurzamer is. Daarnaast is het hout ook nog geïmpregneerd met Tanalith-E, Tanatone of Creosoot. Dit houdt in dat het hout in de zwaarste klasse is verduurzaamd.


Geen weideafrastering is goedkoper als een zelf gemaakte afrastering. Zeker met onze scherpe prijzen kunt u voordelig weide afrastering aanschaffen. Een veilige, diervriendelijke en duurzame oplossing voor het afrasteren van uw weides kunt u gemakkelijk zelf maken.


U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Van goedkope houten tuinhekjes tot luxe inrijpoorten van lariks douglas of hardhout. Ook hout voor beschoeiingen, en kastanjehouten hekken voor omheiningen vindt u hier voor de beste prijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts