woensdag 10 december 2014

Beton tafel maken

Bespaar tot wel via kiesproduct. Bekijk ons unieke assortiment tafels. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online.


Beton tafel maken

Verfraaien van uw huis met Tafels. Ruim assortiment online bestellen! Tijdens het storten aanmaken van een kleine hoeveelheid zorgt altijd voor kleurverschil. Het beton dat in de mal gaat, is kant en klaar te koop en de Constructiebeton 1van Beamix is een goede keuze. Om de tafel zo stevig mogelijk te maken , heb je een goede betonmix nodig.


Daarnaast is het belangrijk om wapeningsstaal te gebruiken. Dit is een stalen rek dat je plaatst in het tafelblad dat het beton goed bij elkaar houdt. Het wordt aanbevolen de beton enkele keren per jaar te behandelen met een was voor natuursteen. Hierdoor is de beton beter bestand tegen schadelijke stoffen. Door wekelijks schoon te maken met een neutraal schoonmaakmiddel ontstaat ook een beschermende laag op de tafel.


Wanneer er toch zure of bijtende stoffen in aanraking komen met de tafel is. Voor de voorbereiding geldt hoe strakker het tafel blad is, hoe beter en mooier het eindresultaat zal zijn. Beton Cire geplaatst kan worden.


De base beton tafels van Hallo Tafel worden stuk voor stuk met de hand gemaakt: het base beton wordt in verschillende lagen op het tafelblad aangebracht. Elke Hallo Tafel is dan ook uniek en bijzonder. Gebruik een palmschuurmachine (die kun je bij sommige winkels heel goedkoop aanschaffen) om de lucht uit het beton te trillen. Stort het beton dan in de mal. Hierdoor wordt het beton één harde massa, wat beter is voor de stevigheid.


Stap 4: uitharden en afwerken. Omdat we beton voor de vloer gingen storten, hadden we bedacht dat we ook een betonnen tuintafel zouden kunnen maken. We hadden maar net genoeg beton voor de vloer in het huis en bijna was de tafel er bij ingeschoten, maar gelukkig hebben we nog een kruiwagen kunnen redden. Het leek ons mooi om dat starre beton in een wat golvende mal te gieten.


Bij beton denkt u misschien dat het om loodzware tafels gaat. Als we beton tafels zouden maken met een tafelblad van massief beton , dan zouden ze inderdaad niet te verplaatsen zijn. Bij Woodindustries maken we beton tafels met beton ciré. Dit is een cementgebonden stuc die op veel manieren wordt toegepast in interieurs.


Bent u op zoek naar een tafel van beton of concreo? In dit artikel bespreken we het zelf maken van beton. Zelf beton maken moeilijk? Tafel beton model ‘concrete’: tafel met eiken onderstel, vaste uitvoering, in betonlook deze grote, robuuste, stoere tafel van bet. Nieuw Vijf personen of meer.


Als u op zoek bent naar een hoge kwaliteit beton tafel bent u bij Robuuste Tafels aan het juiste adres. De massieve beton eettafel staat prachtig in combinatie met leren eetkamerstoelen. Deze eettafel van beton springt in het oog en verandert in een keer de sfeer van uw interieur.


De ombouw van het tafelblad wordt gemaakt van MDF. Door de hardheid van het beton zal de tafel niet snel beschadigen. Verder is de tafel standaard afgewerkt met een ‘twee componenten coating’.


Hi , Ik zou graag zelf een betonnen tafel maken in mijn keuken en misschien aanrecht als het eerste goed lukt. Ik ben eigenlijk bang dat deze methode voor het maken van een betonlook niet heel erg child-proof is. Dan zou ik eerder kiezen voor beton -cire!


Leuk dat je mijn blog hebt gelezen, ben benieuwd hoe jouw tafel er uit komt te zien! Bij het maken van het betonlook meubel kan het beste als harde ondergrond een MDF-plaat worden gebruikt. Wij zijn in staat om een beton tafel helemaal op maat te laten maken.


Dit is mogelijk door onze in house vakmensen, een eigen werkplaats en jarenlange ervaring met het maken van meubels op maat. Naast het maken van een beton tafel op maat is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een boomstamtafel of tafel van barnwood op maat te maken. Hierdoor krijgt de tafel het grove stoere uiterlijk wat perfect past bij de industriele stalen tafelonderstellen. Omdat het betonnen tafelblad niet van massief beton is maar een speciaal ontwikkelde constructie van staal, mdf en beton is de betontafel nog tilbaar en eenvoudig te plaatsen en te verplaatsen in uw woonkamer, de betonlaag is in hoge mate bestand tegen krassen en stoten. Wat je morst kan je gewoon opnieuw gebruiken.


Beton tafel maken

Roer tussentijds de betonlook verf goed door. Met de plakspaan kan je naar eigen inzicht de betonlook structuur groffer of fijner maken. Na het aanbrengen lijkt het op grof onbewerkt beton.


Wij adviseren altijd laag te gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts